Escape Cage gelanceerd

Partyscene Redactie | 4 juli 2008
headlines

Na de Freemasons die afgelopen zaterdag het dak eraf speelden in een ramvolle Escape is het alweer juli. Tijd voor meer Escape nieuws! Zoals de totaal vernieuwde site die net gelanceerd is: www.escape.nl. Hierop kan je live streaming vanuit de club vinden, een vernieuwde photoviewer, de videosectie met filmpjes van Escape, uitgebreide virtuele tours en meer. De Framebusters avonden op zaterdag zullen zelfs live van 00.00-02.00 gestreamd worden op www.slamfm.nl, in zowel beeld als geluid, wat redelijk uniek is voor een Nederlandse club.

Verder is de eigenzinnige Escape Cage zojuist geopend. Escape is een club die altijd nadenkt of het mogelijk is de gast het nog meer naar de zin te maken. Daarom is een totaal nieuwe service ontwikkeld, waarbij je met een groep van 20 personen een eigen luxe ruimte tot je beschikking hebt, in het hart van de Escape. Je kan hierin je verjaardag vieren, een bedrijfsfeestje plannen, of zomaar een mooie avond hebben. Midden in het feestgedruis dus, maar toch een soort privé feestje, inclusief eigen bediening en beveiliging. Stuur een email naar vip@escape.nl voor meer informatie, de beschikbaarheid en alle voorwaarden.

Escape Cage

Aangezien er vanaf 1 juli niet meer gerookt mag worden in de horeca heeft Escape een aangename rookruimte ontwikkeld. Eigenaar Ton Poppes laat in een interview in NL20 weten dat het een speciale ruimte betreft: “Niet zo'n aquarium. Daar gaat niemand zitten. Nee, wij maken een aparte ruimte voor onze gasten, waarin zij fatsoenlijk kunnen roken.” Toen de discussie over de invoering van het rookverbod maanden geleden begon, is er in Escape Delux al een verdringingsventilatiesysteem aangebracht. Op vloerhoogte wordt hier lucht ingeblazen, die vervolgens via het plafond wordt afgevoerd. De rook stijgt vrijwel direct recht omhoog, maar de overheid vond dit niet voldoende. De nieuwe rookruimte die wel aan de richtlijnen voldoet is ingericht met mooi meubilair, zodat ook de niet-roker hier tevreden kan vertoeven. Ook het VIP podium achter de DJ booth is totaal vernieuwd, met nieuw meubilair plus een nieuwe bar. Het geheel krijgt een chique uitstraling en bediening. Ook het grootste indoor LED scherm van Nederland is hier te vinden, deze moet je echt zien om te kunnen geloven... Ongekend wat de lichtjockeys en vj’s hiermee kunnen uithalen!

Zaterdag 5 juli zal Raymundo de Framebusters aftrap van deze maand voor zijn rekening nemen. Maar liefst zes uur lang zal hij solo samen met mc Yanto de sexy en opzwepende sound van dé Amsterdamse clubavond laten horen, Framebusters all night long! Iedereen komt hier elke zaterdag samen om het weekend feestelijk te vieren, met het beste en nieuwste op het gebied van muziek, licht en geluid, alles strak op elkaar ingespeeld. In de Delux zaal is Ruby Wax van GirlsLoveDJs vanavond de baas. En iedereen die al eens op dit feest geweest is kan beamen dat werkelijk alle muziekstijlen langs komen, als het maar dansbaar is!
Escape Cage
De week erop, op zaterdag 12 juli, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats tijdens Framebusters. Samen met Shape resident en muzikaal maatje Frederik Abas en Costar op de saxofoon maakt Raymundo er altijd een spetterend feest van wat elke maand standaard tot een zeer uitgelaten dansvloer leidt. Ook mc Yanto is uiteraard op dit festijn aanwezig om met zijn loepzuivere lyrics extra kracht bij te zetten. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Martino Rosso en zijn muzikale maatjes.

Zaterdag 19 juli heeft Raymundo rockin’ rebel en Franchise resident Billy The Klit uitgenodigd. Zijn cd Parade of Fools is net uit, en nu is hij alweer druk bezig met produceren en festivals als Solar Weekend, Pleasure Island, E-Play, Dance Valley en Mystery Land te rocken! Joshua Walter zorgt deze avond voor de eclectische tunes in de Delux zaal.

Op de laatste zaterdag van juli, de 26e dus, viert resident Raymundo zijn verjaardag! En om er weer net als vorig jaar een ongelooflijk spektakel van te maken heeft hij een hele waslijst aan muzikale metgezellen uitgenodigd om de Escape op z’n kop te zetten: Marc MacRowland, Denniz, Bryan Dalton, William Shagspeare, Jip Deluxe, Leo van der Weijden, Mike van Loon, Daniel Darque, Radikal Roy, Dekky, Tomboy, E-bink, Tomboy, Mc Yanto en meer! Danney bouwt zijn eigen feestje in Delux.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Meer informatie over Framebusters, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op het vernieuwde www.escape.nl. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens Framebusters kost 235 euro inclusief een fles sterke drank plus 4 softdrinks, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws