Pacha deze zaterdag bij Naturel

Partyscene Redactie | 2 juli 2008
headlines

Sarah Main is dé resident van Pacha, Ibiza. De Australische schone mag zich prijzen met een al langer dan 6 jaar durende residentie. Wekelijks heeft ze over de afgelopen jaren gestaan naast dj’s als Erick Morillo, Roger Sanchez en David Guetta.

Ze is de eerste vrouwelijke dj uit Australië die zulke hoge ogen gooit. In 2006 heeft ze Nederland voor ‘t eerst getrakteerd op haar muzikale kunsten tijdens het Pacha event in ‘t Paard van Troje. In ditzelfde jaar heeft zij de award voor 'Best Ibiza DJ' in ontvangst mogen nemen.
Pacha
Ook zal Pacha iets redelijk vernieuwends aan de man brengen. Namelijk Goldfish. Deze live elektronische act bestaat uit het duo Dominic Peters and David Poole. Deze jazz georiënteerde muzikanten brengen je een mix van live instrumenten gecombineerd met house invloeden. Hier worden de nodige mix van effecten en vocalen in verwerkt. Ze touren momenteel over de hele wereld na het releasen van hun alweer tweede succesvolle album. Deze is uitgekomen tijdens het WMC '08 in Miami en heeft een keiharde exposure gekregen. Hiernaast staan zij deze zomer op de vrijdagavonden in Pacha, Ibiza. Zij zullen tijdens het Pacha Beachevent een live set doen van 22.00uur tot 23.00uur.

Om het strand verder op te warmen zullen de funky & jazzy tunes van Easy Ryan en Sunnery James & Ryan Marciano te horen zijn. Om de Pacha sound vocaal te ondersteunen zal mc Choral haar opwachting maken. A lady with looks to kill, and a voice of an angel.

Pacha @ Naturel

Tickets: www.fullcircle-web.nl en www.timoco.eu

Geopend van 22.00 tot 04.00

12 euro presale en 14 euro aan de deur.

Meer info op www.naturel.info

Sarah Main




Goldfish

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws