Recordpoging BODYPUMP on the beach

Partyscene Redactie | 30 juni 2008
headlines

In navolging van het succes van twee jaar geleden organiseert HealthCity op zaterdag 19 juli een recordpoging BODYPUMP on the beach. Deze zomer zal de recordpoging plaatsvinden bij de beachclub The Spot, powered by HealthCity aan de Nederlandse kust.

De recordpoging BODYPUMP on the Beach wordt gehouden van 17.00 uur tot 18.00 uur. Om 16.15 uur begint het voorprogramma met een XCO demonstratie en om 16.45 uur zullen “Dancers on stage” de sportievelingen warm maken voor de BODYPUMP workout. Het evenement staat onder de bezielende leiding van een ervaren en gekwalificeerde HealthCity-coach. Bij meer dan 750 deelnemers wordt het record verbroken. Deelname aan dit unieke evenement is gratis en is zowel voor leden als niet- leden toegankelijk.

BODYPUMP is een wereldwijde hit. Tijdens de 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met behulp van een stang met gewichten. Door de combinatie van een hoog energiegebruik en het verstevigen van de spieren komt men razendsnel ‘in shape’.        

HealthCity roept alle sportievelingen op om deel te nemen aan dit evenement. Na afloop wordt er een gezellige barbecue en party georganiseerd, waar alle deelnemers zich voor kunnen inschrijven via www.healthcity.nl. Voor diegenen die dan nog energie over hebben of juist weer hebben opgedaan, biedt the afterparty uitkomst. Dansen aan zee, zand in het haar, een rozig gevoel, ondergaande zon, kampvuur, fakkels, palmbomen, loungekussens… het zal een prachtige dag worden!

bodypumponthebeach

De inschrijving voor deelname aan dit event is reeds gestart en inmiddels hebben zich al ruim tweehonderd mensen ingeschreven. “Het lijkt erop dat we wederom een succesvol evenement tegemoet kunnen zien. Wat is er mooier dan samen met honderden andere sportievelingen een record neer te zetten”, aldus initiatiefnemer Harry Schuit van HealthCity.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de site van HealthCity www.healthcity.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws