Refreshing Sounds boot op 5 Days Off

Partyscene Redactie | 27 juni 2008
headlines

Woensdag is de kick off van een nieuwe editie van 5 Days Off. Net zoals ieder jaar vindt het festival plaats op verschillende lokaties in Amsterdam. Maar dit jaar is er een vijfde, bijzondere lokatie toegevoegd.


De Melkweg, Paradiso, het Nederlands Instituut voor Mediakunst en de Heineken Music Hall zijn de plekken die als vanouds in het teken zullen staan van ‘elektronische muziek en andere elektronische kunstvormen’. Maar op woensdag, donderdag en vrijdag zal er een speciale boot door de Amsterdamse grachten varen: de Refereshing Sounds boot.


Op de boot zullen artiesten als Joost van Bellen, Bart Skils, 2000 And One, Mala en Mr. Wix in een speciale ‘silent disco’ setting draaien. De boottochten zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van het festival.


Silent Disco over de Amsterdamse grachten


Hoezo oubollig? Een rondvaart op de grachten is nog nooit zo leuk geweest...


De organisatie maakte onlangs bekend dat alle tijdschema’s online staan. Ook worden er extra passe-partouts verkochten en zijn er losse kaarten per lokatie te koop.


Het 5 Days Off Festival vindt plaats van woensdag 2 tot en met zondag 6 juli. Kijk voor meer informatie, line-up’s, lokaties, time tables, programma’s en schema’s op www.5daysoff.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws