Heb jij de mooiste billen van Nederland?

Partyscene Redactie | 25 juni 2008
headlines

De 4e editie van Planet Reef in Amsterdam komt er weer aan deze zomer. Dit betekent dat de zoektocht naar Miss Reef 2008 begonnen is! De finale van de Nederlandse Miss Reef verkiezing vindt wederom plaats tijdens Planet Reef op het grootste evenementenschip van Europa de Ocean Diva.

missreef

De Miss Reef Contest wordt begeleid door een professioneel modellenbureau en is onderdeel van de wereldwijde zoektocht naar het meisje met dié unieke Reef uitstraling en natuurlijk de mooiste billen! De winnares van de Nederlandse verkiezing wint een fotoshoot met een bekende fotograaf en een reis naar het ultieme partyeiland Ibiza! Mogelijk gemaakt door Sudtours vliegvakanties. Daarnaast maakt de winnares kans om door te stromen naar de Miss Reef World verkiezing. De winnares van de Miss Reef World verkiezing is een jaar lang het gezicht van het surfmerk Reef en schittert wereldwijd op alle Reef advertenties en in de Miss Reef kalender.

Heb jij die uniek Reef uitstraling en denk jij kans te maken Miss Reef 2008 te worden, schrijf je dan nu in! Misschien word jij uitgenodigd en sta je zondag 20 juli in de finale op het Planet Reef podium op de Ocean Diva!

Download nu het inschrijfformulier op www.planetreef.nl of stuur een brief met je gegevens en bikinifoto’s, à la Reef, naar Reef Holland, Postbus 69175, 1060 CG Amsterdam, mailen kan ook naar; info@reefholland.nl. Inschrijven kan uiterlijk tot 4 juli 2008.

missreef

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws