Club Cassettedeck

Partyscene Redactie | 20 juni 2008
headlines

Morgen, zaterdag 21 juni, organiseert Creatief Platvorm Cassettedeck de eerste editie van Club Casettedeck in Suite, Amsterdam. Zes live-acts zullen wereldwijd ingevlogen worden om deze kick-off legendarisch te maken.
Club Cassetedeck
Met een extra geluidsysteem zowel in de kelder al op de begane grond en alle vergunningen in de pocket gaat dit feest tot 07.00 uur in de ochtend door met livesets van artiesten die bij de wereldtop van de elektronische muziek behoren.

De locatie is een verhaal apart, want Suite is eigenlijk een restaurant en cocktail bar in zes verschillende stijlen. Speciaal voor Club Cassettedeck wordt deze plek omgebouwd tot club. Alle banken gaan uit de kelder en er wordt een underground basement van gemaakt. Boven heeft allemaal kleine verschillende levels. Echt een locatie waar je het tot 7 uur s ochtends kan volhouden!

De line-up van Club Cassettedeck bestaat volledig uit live-acts. Cassettedeck gelooft in een toekomst waarin de artiest live zijn eigen producties bewerkt en aan elkaar mixt. Uit Duitsland zullen Niederflur, bekend van het M-nus label en Ekkohaus, de man achter de hit 'Don't believe the hype' hun opwachting maken.

Ook de welbekende Miskate uit Amerika, met releases op onder andere de labels Microcosm en Foundsound zal haar nieuwste muzikale bevindingen live aan het publiek ten gehore brengen. Audio Dependent (Engeland) en Room 10 (Frankrijk) zijn artiesten die zich meer dan bewezen hebben in hun eigen land, met de eerste internationale optredens in het vooruitzicht zullen ook zij een bezoek brengen aan het event in Suite.

De nacht zal afgesloten worden door het nieuwe en innovatieve Amsterdamse talent, Jason Lanox, een muzikaal genot voor de oren wat op een ongekende hoogde het publiek zal imponeren.

Time-table

23.30 - 01.00 Audio Dependent (UK)

01.00 - 02.00 Ekkohaus (DE)

02.00 - 03.15 Miskate (USA)

03.15 - 04.45 Room 10 (FR)

04.45 - 06.00 Niederflur (DE)

06.00 - 07.00 Jason Lanox (NL)

Club Cassettedeck staat voor exclusiviteit er zullen dan ook slechts 250 kaarten beschikbaar zijn voor dit live performance event. De prijs 14,99 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur. E-tickets, info en tracks van de artiesten zijn te vinden op www.cassettedeck.nl. Zaterdag vanaf 23.30 uur zullen er ook tickets aan de deur te verkrijgen zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws