Zesde editie Ruhr in Love Festival

Partyscene Redactie | 19 juni 2008
headlines

Een festival met 300 dj’s en 30 open-air stages voor de prijs van een gemiddelde clubnight. Waar anders dan in Duitsland waar dit soort aankondigen niet direct gekwalificeerd worden als flauwe grap. Het Ruhr in Love belooft dan ook dit jaar weer übergezellig te worden.


Het concept van het festival is even simpel als doeltreffend. Nodig 75 organisaties uit op een groot festivalterrein en laat die zelf maar eens bedenken welke acts en dj’s zij zouden willen boeken. Het gevolg is dat er een feest in een feest ontstaan, waar vrienden elkaars vrienden ontmoeten.


Ruhr in Love


Het immens grote Olga Parkin, vlak over de grens bij Oberhausen, biedt zaterdag 28 juni plaats aan 26.000 feestende mensen en dat aantal is volgens de organisatie nog aan groei onderhevig. De lokatie is een oase van groen in een voormalig industriegebied en verdrijft definitief het grauwe imago dat rond dit gebied heerste.


Een kleine selectie uit de line-up:

Joel Mull, Chris Liebing, Frank Kvitta, dj Amok, Sven Wittekind, Toni Rios, maar ook Moonbotica, Space DJ’Z, Felix Krücher, Da Hool en Dr Motte.


Degenen met energie teveel kunnen na afloop doordansen op 16 afterparties waar zo’n 100 dj’s zullen draaien.


Ruhr in Love


Maar dan de prijs voor dit alles: slechts €15! De reis er naartoe is waarschijnlijk duurder, dus om dat te compenseren geeft Partyscene 5x2 gastenlijstplekken weg. Klik hier om deel te nemen.


Mocht je niet in de prijzen dan kun je altijd nog besluiten om alsnog het feest te bezoeken. Informatie hoe je er kunt komen vind je hier: www.ruhr-in-love.de.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws