The Qontinent

Partyscene Redactie | 13 juni 2008
headlines

Na Nederland en Duitsland is België nu eindelijk aan de beurt. Q-Dance gaat daar een derde outdoor festival neerzetten. Het vindt op zaterdag 9 augustus plaats op een eiland middenin het Gentse recreatieterrein Puyenbroeck.

The Qontinent is het eerste Belgische festival dat zich alleen zal richten op de hardere stromingen binnen de dance. Het verloren continent kent vier area’s, maar uniek is de Bring Your Own Recordsstage.

15 minutes of fame
Altijd al dj willen zijn op een groot festival? Dat kan. Het enige wat je hoeft te doen is je vetste plaat of cd mee te nemen en je te melden bij een speciale balie. Daar krijg je een settijd van ongeveer 15 à 20 minuten toegewezen op de time table. De stage heeft lockers, dus je kunt je platen of cd’s met een gerust hart opbergen


The Qontinent


De line-up bestaat uit artiesten als Promo, Showtek, Dana, Headhunterz, Brennan Heart en Luna. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg, want wie vaste bezoeker is van Q-Dancefeesten weet dat alles uit de kast zal worden getrokken qua licht, lasers, geluid en vuurwerk.


De kaartverkoop is al begonnen. Je kunt ze onder andere verkrijgen bij de Free Record Shop, FNAC of Teleticketservice (België) of bij Ticketonline.nl (Nederland en de rest van de wereld). Kaarten kosten € 27 per stuk of vier voor € 80. www.qontinent.be

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws