Static on the Beach XL

Partyscene Redactie | 13 juni 2008
headlines

Mathias Kaden, Rejected, Juilen Chaptal, (100%) Isis, 2000 and one, Melon en Bart Sklis zullen zondag je voetjes van het zand houden in Woodstock. De XL editie van Static zal dan ook in het teken staan van groter, langer, dikker en vetter. De entree is voor vroege vogels zelfs helemaal gratis.


Het behouden van die gratis entree is altijd de intentie geweest van Woodstock. Maar volgens de strandhouders is dat deze keer niet mogelijk wegens de extra maatregelen die ze moest nemen om het voortbestaan van de vergunning niet in gevaar te brengen. Denk hierbij naast de tent ook aan zaken zoals parkeerwachters en securityhekken.


Mathias Kaden


Mathias Kaden - Freude Am Tanzen...


Het feest zal om één uur ’s middags beginnen en tot laat doorgaan. Wie voor drie uur binnen is, betaald echter geen entree. Daarna betaal je maar € 6.


De organisatie heeft deze keer ook extra dik geluid gehuurd en bij slecht weer Woodstock geheel overdekt worden door een reusachtige tent. Bij slecht weer is de entree iets duurder, namelijk: € 7,50. Daarbij ontvang je wel één consumptiemuntje voor bier, fris of wijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws