Intiem presenteert z’n spectaculairste strandeditie ooit!

Partyscene Redactie | 9 juni 2008
headlines

Zon, zee en strand...en Intiem. Het Intieme strandcircus slaat weer op hol, en wel op 21 Juni te verstaan. Dan zal op strandclub Naturel een mega strandeditie op het programma staan met een line-up die buiten Intiem begrippen gaat... Dit alles op de ‘vernieuwde’ strandclub Naturel, gevestigd aan het einde van het Zwarte Pad in Scheveningen. Deze strandclub straalt deze zomer het woord Bali, exotisch en al het relaxte in 1 adem uit.

Strandclub Naturel is de allerlaatste strandclub gevestigd aan het einde van het Zwarte Pad(=Noorderstrand). De strandclub ligt 100m verder dan de laatste strandtent en daardoor staat het op zichzelf. Hierdoor wordt de Naturel al jaren als een uniek en exclusief stukje strand gezien. Met andere woorden; er kan en zal dus vol gas geknald worden 21 Juni!

Met een compleet nieuw interieur rechtstreeks afkomstig uit Bali waant de bezoeker zich voor even in een andere wereld. Het enige wat dan nog ontbreekt is een goed feestje. Dit verzoek wordt verhoord op zaterdag 21 Juni; de grand Intiem editie met dj’s die je normaal niet snel op een strandfeestje samen op een avond zult tegenkomen. Het muzikale recept ziet er dan ongeveer als volgt uit:

1 gevestigde grootheid, 1 superster in wording, 1 groot talent, 1 resident dj. Oftewel: Michel de Hey, Warren Fellow, Boy Bianchi en Taco…komt dat zien, komt dat zien!

intiem

Voorverkoop is reeds online begonnen op www.easyticket.nl en kaarten zijn ook beschikbaar op het verkooppunt: Hype, Prinsestraat. Mis Intiem’s grootste strandeditie ooit niet!

Locatie: Strandclub Naturel

Adres: Noorderstrand/ Noord 2 ( einde zwarte pad naar rechts)
Time: 21:00 - 04:00
Dj's: Michel de Hey, Warren Fellow, Boy Bianchi, Taco.
Info: intiem.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws