Win een exclusief zomers VIP pakket

Partyscene Redactie | 11 juni 2008
headlines

Wil jij met stralend witte tanden naar Zeebeving op het Bloemendaalse strand op zaterdag 28 juni, waar de champagne voor jou en een vriend(in) koud staat? Lees verder dan!
Zeebeving
Zeebeving is een beleving, een mini festival op het strand van Bloemendaal aan Zee waar je kunt genieten van strand, zee, zon, goeie muziek en entertainment, decoratie, lekker eten en drinken in een relaxte sfeer bij strandtent Rapa Nui. Er zijn dit jaar ook weer twee podia waar top dj's hun kunsten vertonen plus diverse special acts om het feest compleet te maken.

Zaterdag 28 juni is het thema Burlesque. Burlesque is entertainment met een knipoog naar striptease en variété die samen met andere act's op een theatrale en komische manier worden gebracht. Beleef het en ervaar het. Dj's die voor de tunes zorgen zijn Marnix, Brian S, James Nidecker, Sven, Rockz, Georgio Schultz, Tron, Dauphin, Soundbalance & Saxojoe, David van Ansem, Funky Bass, Freak Daddy en Bufo Alvarius. En ook al is het weer wat minder, dan wordt de gehele boel overdekt!
WIT
Je kan gratis naar dit feest, waar een fles champagne voor je klaarstaat. Dit dankzij de BriteSmile methode bij WIT. Stralend witte tanden in slechts één uur, het kan bij WIT met vestigingen in het centrum van Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Rotterdam. De gediplomeerde mondhygiënistes maken je tanden met de veilige en professionele BriteSmile methode gemiddeld 9 tinten witter. BriteSmile is door het lage peroxide percentage en het zachte blauwe licht, waarmee gewerkt wordt, door de tandheelkunde geautoriseerd. Lees het dankwoord van de BN’ers die je voorgingen op www.wit.nl. Ook voor permanent ontharen, aanpak van cellulitis en huidverjonging kun je bij WIT terecht.

Om kans te maken op dit speciale VIP pakket dien je naar info@partyscene.nl te mailen waarom jij vindt dat je deze dikke prijs moet winnen. Vermeld ook je membernaam en zet in het onderwerp van de mail: Wit VIP pakket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws