Tijd voor de Love Revolution

Partyscene Redactie | 5 juni 2008
headlines

Vrijdag 6 juni organiseren Lofi en Karma Productions de eerste editie van Love Revolution in de WesterUnie op het Westergasfabriekterrein te Amsterdam.

Dit is het feest  ter lancering van de gelijknamige mondiale parade tour. De Love Revolution truck is de enige Nederlandse truck die komende maanden op verschillende internationale love parades te zien zal zijn. Deze zomer  zal Lofi op maar liefst zeven dance parades verschijnen waaronder de Love Parade in Duitsland, City Parade in België, Love Parade San Franscico en de Freedom Parade in Rio de Janeiro. Ook zullen Nederlandse festivals worden aangedaan als Mystery Land en ook de FFWD parade Rotterdam. Het thema dit jaar is Summer of Love, met daarnaast aandacht voor groene energie en de opwarming van de aarde. Nu de derde Summer of Love voor de deur staat is het volgens Lofi tijd voor een algemene positieve bewustwording. Met als middelpunt de mens en zijn directe omgeving.
Love Revolution
Voor de lancering hiervan zijn vele bijzondere dj’s, vj’s, acts en kunstenaars uitgenodigd. Zo zal TekYes, één van de meest baanbrekende vj’s ter wereld, naar Amsterdam komen. Deze Parijse VJ heeft onder andere de animatie en special effects voor de Alien trilogie geproduceerd en reisde al heel de wereld over met zijn visuele kunstwerken. Ook zal aroma kunstenaar ODO 7 de WesterUnie van bijzondere geuren komen voorzien, verse lucht uit de Oostenrijkse Alpen!

Op muzikaal vlak zal het deze avond aan niks ontbreken. House in zijn puurste vorm gedraaid door nationale en internationale dj’s. Met Trickski is één van de beste house producers van dit moment  binnengehaald. Warme tracks met diepe basslines kenmerken deze Oostenrijkse producers.

Tweede mainact van de avond is de Zweedse producer Michael Nordgren, beter bekent als Tiger Stripes. Deze Scandinavische deep house producer wordt wereldwijd geroemd om zijn  melodieuze, sfeervolle releases die al uitkwamen op labels als Get Physical en Ibadan.

Verder deze avond onder meer Nederlandse top producers 16 Bit lollita’s, Greg van Bueren, Victor Bakhuis, Zoe Noa, Jama, Bram van der Loo, Edo Salgado, Pep en nog vele anderen.

Om het Summer of Love idee kracht bij te zetten kan er deze avond bijvoorbeeld  lekker worden gedanst op gras. Daarnaast wordt er tijdens het feest groene energie geproduceerd, dit als voorproefje op de parades van komende zomer. Verder veel kunstobjecten zoals Archie de 4-meter hoge robot, ook wel “The president of Crazy”.  De dresscode voor deze avond is geel, de kleur van de zomer!

Voor meer informatie check www.lofisociety.org en www.karmaproductions.nl

Tiger Stripes - Survivor

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws