KitCatKlub invites Mono

Partyscene Redactie | 6 juni 2008
headlines

Zaterdag 7 juni in club Home, Amsterdam: KitCatKlub invites Mono – Free Your Mind Festival aferparty special edition dus. De gasten van Mono nemen de drie verdiepingen van de meest knusse club van Amsterdam komende zaterdag over. Bevestigd zijn tot nu toe in ieder geval Boris Werner, Lauhaus, Casper Tielrooij, Mesjokke (dj’s Aron Friedman en Brent Roozendaal) en Jeroen Kok.
KitCatKlub
Deze line-up op zich staat al garant voor een feest van heb-je-me-er-daar-een en als dat niet genoeg is voor je, check dan nu gelijk even de cast van het Mono stage op Free Your Mind en bedenk je dat we heel hard ons best gaan doen (mocht dat nodig zijn) om een, twee of misschien wel drie van deze niet echt klein en kinderachtig te noemen jongens mee terug gaan nemen naar Home. Ze bij naam noemen mag helaas (nog) niet. Laat je verrassen en meevoeren.

Met een volledig nieuwe inrichting, waar Ronald Hooft wederom voor tekende, en dito koerswijziging heeft Home al menig feestganger geprikkeld. De club telt drie afzonderlijke verdiepingen, van sophisticated livingroom tot intieme bedroom tot een uiterst fijne mainroom, waar echt gerockt kan en moet worden. Jocks als Boris Werner, Casper Tielrooij, Carlos Valdes, Isis, Jeroen Kok & Berend Kirch, Sven & Tettero en Ille Bitch stonden op eerdere edities van KitCatKlub achter de draaitafels en zijn enthousiast over deze kakelverse nieuwe spot in het hart van de stad. Giet daar de ervaring, bite en kwaliteitsmuziek tot in de microgenen van Mono overheen en je krijgt, inderdaad, een onvergetelijke dag en nacht.

KitCatKlub @ Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.kitcatklub.nl

www.clubmono.nl

www.clubhome.nl

www.kitcatklub.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws