Berlin Underground in Post BG

Partyscene Redactie | 4 juni 2008
headlines

Het gaat ditmaal op zaterdag 14 juni gebeuren in het legendarische Post CS gebouw, jullie aller bekend van Club 11 en die fijne BG kelder.

Naar de ambitie van Lofarmedia tijdens Berlin Underground hoef je niet lang te gissen. Kort samengevat gaan ze ervoor zorgen dat de hoofdstad van onze Oosterburen ten volste wordt vertegenwoordigd, en de daar alom aanwezige dikke vette techhouse, minimal en techno je op een presenteerblaadje zo tegen je trommelvliezen wordt aangeschoven.
Berlin Underground
Belangrijk detail: dit is absoluut de allerallerallerlaatste keer dat er op deze lokatie iets feestelijks gaat plaatsvinden, want zoals de meesten van jullie al weten is het eind juni daar namelijk afgelopen. Tijd om het gebouw nog een laatste maal op zijn grondvesten te laten schudden.Even de artistieke sloopkogels aan jullie voorstellen:

Mr. Konrad Black, labelmanager, dj, producer & hofleverancier van de altijd pulserend voorwaarts stuwende 'microhouse-dramatiek' zal middels een dj-set eens en te meer bewijzen waarom hij gezien wordt als het lichtend boegbeeld van de eclectische techno beweging.

Zwitserse dj en producent Serafin zal ook zeker een lekker muzikaal duitje in de zak doen. Zijn kristalheldere, ruggenwervel tintelende techhouse heeft al menig dansvloer doen oplichten.
Konrad Black
De constante stroom van nieuwe geluiden en de energie van Berlijn zijn altijd terug te vinden in de producties van Soundstream, aka Soundhack. Samen met Errorsmith (Smith N Hack), is hij verantwoordelijk voor menig hit in het eigenzinnige house geluid van Berlijn.Zijn exclusieve live-set zorgt in de vorm van diepe disco cut-ups voor een spannende balans in de line-up. Absoluut geen thuisblijvertje.

Ook al live, zijn de diepe funkende minimal grooves van David Labeij. Zijn stuwende doorgepolderde beats staan er om bekend zich onmiddellijk te nestelen in heupen, dijen en vingertoppen. Nederlandse techno op z’n best.

De speels borrelende priemende minimalistische en toch dik aangezette house van Lofarmedia eigenaren en oprichters Ramchez, Pep & Frodo zijn dan het resterende kersje op de tart, afgetopt door visuals van Klax. De toko opent om 23.00 en gaat tot diep in de ochtend door.

Meer info op:

www.lofarmedia.com

www.lofar.hyves.nl     

www.postbg.nl

Win hier tickets voor dit denderende sloopfestijn!

Berlin Underground - Post BG: Fumiya Tanaka

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws