Freemasons te gast bij Framebusters in juni

Partyscene Redactie | 4 juni 2008
headlines

Framebusters heeft twee hele speciale gasten in juni. Deze mannen zijn in the UK erg hot, met kneiters van clubhits als Watchin’, Rain Down Love, Love on my Mind en Uninvited. Ook remixen kunnen ze als niemand anders, artiesten staan in de rij ervoor. We hebben het hier over niemand minder dan de Freemasons!

Daarnaast wordt medio deze maand de totaal vernieuwde site gelanceerd. Op www.escape.nl kan je dan live streaming vanuit de club vinden, een vernieuwde photoviewer, de videosectie met filmpjes van Escape, uitgebreide virtuele tours en meer. De Framebusters avonden op zaterdag zullen zelfs live van 00.00-02.00 gestreamd worden op www.slamfm.nl, in zowel beeld als geluid! Redelijk uniek voor een Nederlandse club dus.
Framebusters
Ook het grootste indoor LED scherm van Nederland, onlangs geplaatst achter de dj booth in de grote zaal van Escape, weet nog elke week te imponeren. Ongekend wat de lichtjockeys en vj’s hiermee kunnen uithalen, je moet het echt zien om het te kunnen geloven. Verder verschijnt binnenkort de eerste Escape cd, wat een dik dubbel album wordt. Eén Escape house cd met dansbare tunes zoals die te horen zijn op de wekelijkse zaterdagavond Framebusters, samengesteld door resident Raymundo, en een Escape Caffe cd met een meer laidback sound, ideaal om je avond mee te starten, of af te sluiten.

Zaterdag 7 juni zal Raymundo de Framebusters aftrap van juni voor zijn rekening nemen. Maar liefst zes uur lang zal hij solo samen met mc Choral de sexy en opzwepende sound van dé Amsterdamse clubavond laten horen, Framebusters all night long! Iedereen komt hier elke zaterdag samen om het weekend feestelijk te vieren, met het beste en nieuwste op het gebied van muziek, licht en geluid, alles strak op elkaar ingespeeld. In de Delux zaal zwaait Danney vanavond de muzikale scepter. Hier kan je naast house werkelijk alle muziekstijlen langs horen komen, als het maar dansbaar is!

De week erop, op zaterdag 14 juni, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats tijdens Framebusters. Samen met Shape resident en muzikaal maatje Frederik Abas en Costar op de sax maakt Raymundo er altijd een spetterend feest van wat elke maand standaard tot een zeer uitgelaten dansvloer leidt. Ook mc Yanto is uiteraard op dit festijn aanwezig om met zijn loepzuivere lyrics extra kracht bij te zetten. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Girls Love DJ’s resident Ruby Wax en zijn muzikale maatjes.
Freemasons
Zaterdag 21 juni heeft Raymundo Tony Cha Cha uitgenodigd. Deze doorgewinterde dj en zomerse producer gooit de laatste tijd hoge ogen. Hij is al opgepikt door het label van Gregor Salto en Sidney Samson: Samsobeats en staat deze zomer o.a. op Mystery Land, Dance Valley en Pleasure Island! Een warme en funky sound is dus gegarandeerd. Mc Choral zal de vocalen vanavond voor haar rekening nemen, en Joshua Walter zorgt voor de eclectische sounds in de Delux.

En in het kader van ‘save the best for last’ heeft Framebusters nog een toetje. Op 28 juni zijn namelijk de Freemasons te gast uit Engeland voor een twee uur durende knalset, primetime! Deze mannen zijn in the UK zo hot als een hete hotdog met sambal, met kneiters van clubhits als Watchin’, Rain Down Love en Love on my Mind. Hun single Uninvited, een bewerking van de gelijknamige hit van Alanis Morissette uit 1999, is al een groot succes, en ook de remix van Beyonce en Shakira’s Beautiful Liar hield de hit weken op nummer 1 aan de andere kant van de Noordzee. Ze zijn dan ook niet voor niets “UK's most successful (Grammy Nominated) remixers”! Daarnaast werken ze samen met artiesten als Kelly Rowland, Angie Stone, Fatboy Slim en Kylie Minogue. Hun aparte naam hebben ze trouwens aan hun vaste stam-pub te danken in Brighton, vlakbij hun studio gelegen waar ze enkele jaren geleden met hun zegetocht zijn gestart. Deze twee lads lusten namelijk wel een pintje of twee! Check hun Myspace voor meer muziek van deze house masters. Radikal Roy en Frederik Abas toppen deze bijzondere avond af, en J-Harlem rockt de Delux zaal. Voor true house fans is deze editie niet te missen!

En daarom geeft Partyscene exclusief een VIP pakket voor 4 personen inclusief meet & greet, gesigneerd vinyl en een VIP tafel weg! Mail hiervoor naar info@partyscene.nl de echte namen van de twee heren van Freemasons, en daarbij je membernaam, en wie weet ben je VIP op 28 juni!

www.escape.nl

 

Freemasons - Uninvited

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws