After a day in the park in The Sand

Partyscene Redactie | 3 juni 2008
headlines

Over twee weken vindt in het Amsterdamse Bos voor de eerste keer het festival A day in the park plaats. De organisatie maakte vandaag goed nieuws bekend voor mensen die na afloop nog even door willen feesten. Dat kan in The Sand met niemand minder dan Sven Väth, Ali Dubfire en dj Remy.


De bovenzaal zal worden gereserveerd voor technotalent van eigen bodem. Kaarten voor de afterparty kosten 20 euro. Maar wie zijn kaartje op het festival zelf koopt, betaalt maar 15 euro. Het is ook mogelijk om een combikaart te kopen. Die kost 40 euro in de voorverkoop.


Ali Dubfire


Verder maakte de organisatie ook nog bekend dat bezoekers die met de auto komen moeten parkeren bij de RAI. Dat kost je 13 euro per dag. Vanaf daar rijden pendelbussen die je voor 3 euro naar het festivalterrein en de RAI brengen. Bewoners van Amsterdam en Amstelveen wordt aangeraden om met de fiets te komen. Parkeren rond het Amsterdamse Bos is ten strengste verboden. De politie zal streng controleren en foutief geparkeerde auto’s wegslepen.


Het festival is nog niet uitverkocht, maar het gaat wel hard. Check voor informatie over de kaartverkoop de website www.adayatthepark.nl. Surf naar het festival overzicht 2008 van Partyscene of klik hier om kaarten te winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws