Energy 08 Zwitserland

Partyscene Redactie | 3 juni 2008
headlines

Vergeet FFWD en de Love Parade. Op de tweede zaterdag van augustus is het tijd voor de volgende editie van dé grootste technoparade ter wereld plaats: the Zurich Street Parade. Aansluitend vindt in het Hallenstadion Energy 2008 plaats en Partyscene geeft kaarten weg.


Zurich Street Parade


Begonnen als demonstratie voor liefde, vrede, vrijheid, vrijgevigheid en tolerantie heeft t he Zurich Streetparade de Berlijnse Loveparade al lang en breed ingehaald qua bezoekersaantallen. De parade vindt plaats in Zurich en de route voert onder andere langs het mooie meer van die stad.


Meer van Zurich


Maar feestgangers hoeven na deze parade nog niet naar huis. Met 110 dj’s en 8 dansvloeren met een oppervlakte van in totaal vijftienduizend vierkante meter is Energy 08 het grootste dansfeest van Zwitserland.


Energy 08


De nadruk van het festival ligt op trance, techno, house en de hardere stijlen. Als headliners kun je Sven Väth, David Guetta, Paul van Dyk en Steve Porter verwachten.


Sven Väth


Het feest begint om 19 uur en duurt tot ver in de vroege ochtend. Kaarten kosten €: 69.50 in de voorverkoop en zijn onder andere verkrijgbaar bij Railaway, TicketCorner, Starticket, Eventim, FNAC, RND, Bass-Tours en Zürich Tourismus. Voor meer informatie en een routebschrijving: www.energy.ch of www.hallenstadion.ch.

Partyscene geeft kaarten weg! Surf naar het festival overzicht 2008 of klik hier om mee te doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws