Nederlandse Hed Kandi Girl

Partyscene Redactie | 3 juni 2008
headlines

Wie kent het niet, het fraaie artwork van Hed Kandi? Ben jij er als Hed Kandi girl bij?

De Hed Kandi Girls van het befaamde artwork dat illustrator Jason Brooks voor Hed Kandi maakt zijn wereldberoemd. De zwoele dames pronken al jarenlang op de cd kaften van het immens populaire concept uit Engeland. Hed Kandi wil het stijlvolle artwork tot leven brengen en organiseert daarom de Hed Kandi Girl Contest. Aangezien het concept ook in Nederland zeer vaste grond onder de voeten heeft gekregen, gaat dat ook hier gebeuren.

hed kandi girls

Hed Kandi Headquarters is op zoek naar die éne glamorouze Hed Kandi Girl die het motto van het merk ‘deliciously stylish’ uitdraagt. Zie jij er altijd fabulous uit, houd je ervan te poseren en met de camera te spelen en denk jij dat jij hebt what it takes om dé Hed Kandi Girl 2008 te worden?  Denk dan niet langer na en doe mee. Dat doe je door op zaterdag 28 juni naar Hotel Arena in Amsterdam of het Paard in Den Haag te komen. Daar vinden edities van Hed Kandi plaats, waar de girls gescout worden.

Die dames worden vervolgens gefotografeerd en de foto’s komen op de site van Hed Kandi. Het publiek kan dan stemmen. Degene met de meeste stemmen draagt tot het einde van het jaar de titel: Hed Kandi Girl 2008. De winnares van de Hed Kandi Girl Contest wint een uitgebreid cd pakket, Hed Kandi merchandise en een jaar lang VIP toegang tot alle Hed Kandi events in Nederland voor 2 personen. In Hotel Arena staan Phil Faversham, Sarah Louise, Steven Quarre, Baggi Begovic en William Shagspeare achter de decks. In het Paard zijn dat Steven Quarre, Andrew Daniels, Roog en Billy the Klit. Kleed je wel sexy natuurlijk.  

Check ook www.hedkandi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws