Vinylized 2008 van start

Partyscene Redactie | 29 mei 2008
headlines

Vinylized, de competitie voor dance producers, begint weer. Schrijf je nu in.

vinylizedNaast de Grote Prijs van Nederland is ook Vinylized weer van start gegaan, dit jaar alweer voor de vierde keer. Het idee is min of meer hetzelfde. Dance producers kunnen hun beste tracks opsturen en maken kans dat hun track uitgebracht wordt op 12” inch. Vinyl dus. Voel jij je aangesproken en denk je dat je de beste dance tracks van het moment maakt, meld je dan nu aan via de website van Vinylized. Dat kan tot 1 juli. De competitie staat open voor alle Nederlandse danceproducers in elk genre.  

Een vakjury kiest uit alle inzendingen uiteindelijk de vijf beste tracks. Die zijn vanaf 1 augustus op de site van Vinylized te beluisteren, waarna het publiek tot 1 september zijn voorkeur kan geven. De winnende track zal worden uitgebracht op vinyl en als download. Ook is er een presentatie tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) van dit najaar. En verder krijgt de winnaar de MBox2 van Digidesign en hun Transfuser software (met workshop). De vijf finalisten krijgen nog showcases in de Flexbar en Twstd. Ook is er studiotijd in de studio's van de School of Audio Enginering, verschillende workshops en een prijzenpakket van UDG.  

vinylized

De jury bestaat uit Michel de Hey, Laidback Luke, Terry Toner (Electronation), Atilla Meijs (producer 3FM), Marnix Bal (Loveland), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Reind Dooyeweerd (About DJ), Sjoerd Wynia (the Good Guyz), Martijn Mischgofsky (TWSTd), Eric van den Boogaard (DJ Broadcast), Sandrien en Kid Goesting (BlackLabel Records). Het afgelopen jaar won Phonic Funk met de track Breakhorsepower.

Check www.vinylized.net voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws