Haagse Footvolley op 1 juni in Kijkduin

Partyscene Redactie | 29 mei 2008
headlines

Zondag 1 juni is het zover: het 1e Haagse Footvolley toernooi. Op het strand van Kijkduin, tegenover standpaviljoen Klein Ockenburgh, strijden (voetbal)sterren uit Den Haag en omsteken om de ‘Tegeltiek Cup’.


Het deelnemersveld bestaat uit 16 teams met daarin amateurs uit de Haagse hoofdklasse, spelers/trainers uit de Ere- en Eerste divisie. Ook BN’ers zullen in actie komen. Zo zullen Bas Muijs (Voetbalvrouwen), Sascha Visser (TMF) en Baas B. (zanger) laten zien of ze rasechte voetballers aankunnen. Tegenstanders vinden ze onder andere in Rob Meppelink (trainer RBC), Santi Kolk (Vitesse) en Edwin de Graaf (NAC). De lijst met sterren wordt steeds langer!

haagsefootvolley

Deze sportieve dag staat in het teken van het goede doel: Right to Play. Deze organisatie probeert kinderen in arme landen via sport een betere toekomst te geven en is actief in meer dan 20 ontwikkelingslanden. De stichting wordt gesteund door tal van Nederlandse en internationale sporters die hun talent graag ter beschikking stellen aan het goede doel.

Haagse Footvolley

Datum: 1 juni 2008

Locatie: standpaviljoen Klein Ockenburgh, Kijkduin

Tijd: vanaf 13:00

Entree: gratis (mag vrijblijvend een donatie doen voor Right to Play)

Website: http://www.haagsfootvolley.nl/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws