Rewind

Partyscene Redactie | 28 mei 2008
headlines

Rewind is een avondje back in the days waarbij jaren 80 pop en jaren 90 house de muziekstromingen van de avond zullen zijn. Gebracht door dj’s die deze tijden bewust hebben meegemaakt, zowel als dj en als feestganger.
Rewind
Bart Thimbles - bedenker van de Turn Up The Bass collectie

The Funky Bastard - oprichter van de, begin jaren 90 zeer populaire, Healers/The Loveboat feesten

Mr.Rosso - bekend van zijn eclectische sets op o.a. de ModelsatWork/USSR feestjes

Bob Wisman – deze dj is gespecialiseerd in het remixen van 80’s muziek

MCCovergirl Sunny - was begin ’90 vaste bezoekster van de RoXY en de IT en is creatief hoofdverantwoordelijke van de Supperclub

De kwaliteit van deze dj’s en mc staat er garant voor dat het niet een 13 in het dozijn jaren 80 avondje zal worden. Deze muzikale feestbeesten zullen net die platen draaien die je wel kent maar niet verwacht had te horen.

Het totaal vernieuwde interieur van de Sinners past perfect bij de twee muzieksoorten. Het bovengedeelte, met zijn Miami Vice achtige uitstraling, is ideaal voor de 80’s sound en het benedengedeelte past met de nieuwe, wat ruigere uitstraling heel goed bij de house sound uit de 90’s. De ervaring van de dj’s zal in combinatie met de ambiance van de onlangs totaal verbouwde club Home (voorheen Sinners) zorgen voor een ‘happy feeling’ avondje met een hoog ken-je-deze-nog-nog-gehalte.

Meer informatie op http://rewind-oldskool.hyves.nl en www.savage-productions.nl

Verslag van 10 jaar iT in Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws