Keep the Summer alive!

Partyscene Redactie | 26 mei 2008
headlines

keepthesummeralive

Word je ook zo chagrijnig als zomers plotseling de druppels uit de hemel vallen? Zo hou je het zomerse gevoel vast.

1. Organiseer een cocktailavond met al je vrienden. Thema: Hawaii. Strooi zand op de vloer, koop een opblaasbare palmboom en huur een paar hula-girls in.

2. Ga naar een subtropisch zwemparadijs. Lekker warm temperatuurtje en je kunt er in bikini of zwembroek rondlopen. Met een beetje mazzel word je nog bruin ook, want bij sommige zwemparadijzen kun je gratis onder de zonnebank. Bijkomend voordeel: het scheelt weer zonnebrandcrème.

3. Ga internetdaten en spreek af op het strand als het weer zonnig is.

4. Sla je tent op in de tuin en luister samen met je lover naar de kletterende regen. Niet zomers maar wel héél romantisch.

5. Zet de verwariming hoog, doe de gordijnen dicht, hang een klamboe boven je bed en strooi wat zand tussen de lakens.

6. Bekijk het van een positieve kant en gebruik de regenachtige uren om je bikinilijn of ander overtollig haar te harsen. Als je dan toch bezig bent: geef je voeten een beurt en doe wat extra sit-ups voor de ultieme summer body shape. 

7. Ga naar het mangrove bos in Burgers Zoo. Ook hier is het lekker warm, kun je op je slippers rondlopen en pootje baden tussen de dieren.

8. Organiseer een barbecue-feest voor al je vrienden, maar dan binnen. Dresscode: strandkleding.

9. Koop zoveel mogelijk spullen van tropisch hardhout. Slecht voor het klimaat maar hoe sneller de aarde opwarmt, hoe warmer en minder regenachtig de zomers in Nederland.jump

10. Mocht het nou blijven plensen: Boek dan een lastminute reis naar de zon. Bij voorkeur een goedkope dollar-bestemming.

 

Tekst: redactie BNR Nieuwsradio

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws