Slick Outdoor op het Wolderstrand

Partyscene Redactie | 26 mei 2008
headlines

Slick Outdoor

Op zaterdag 2 augustus zal voor de derde maal het intieme en gezellige dance festival van Nederland plaats vinden. We hebben het hier natuurlijk over Slick Outdoor! Op het Wolderstrand van Zeewolde, een sfeervol en uniek stukje Nederland aan het Wolderwijd grenzend aan het Veluwemeer, strijkt op de eerste mooie zaterdag van de maand augustus de Slick Outdoor karavaan neer om er een mooi feest van te maken. 

Slick Outdoor is een dance festival met hippieachtige taferelen, waar jong en oud samenkomen en genieten van de sfeer, de zon, het strand, een drankje en een hapje, dansend met het zand tussen de tenen en genietend van de beste house muziek van het moment!

   

De voorgaande twee edities waren compleet uitverkocht! De bezoekers genoten van een dag vol sensatie en de allerlekkerste beats, gedraaid door de beste DJ’s. Een bijzondere herinnering is toch wel de hoosbui die vorig jaar laat in de avond Slick Outdoor bereikte. Tweeduizend bezoekers stonden juichend en springend in de regen de DJ toe te juichen. Een moment om nooit te vergeten!

Dit jaar zal Slick Outdoor groter worden dan ooit te voren. Het bezoekersaantal is opgeschroefd en de programmering is uiteraard weer om van te smullen. Bubblegum Productions kan dan ook met trots de ijzersterke en onvergetelijke programmering bekend maken. Beleef 12 uur non stop partypleasure met de volgende artiesten:

Benny Rodrigues

Erick E

Jean

Lucien Foort

Gregor Salto

Jordy Lishious

Marc Benjamin

Bjorn Know-how & Rob Boskamp

Praia del Sol & Dani-L Mebius

Josh Pitch & Cosmic

Beatmaster

MC Dice

Zoals je ziet is de Nederlandse top naar Slick Outdoor gehaald om het strand te doen schudden op zijn grondvesten. De entree voor dit alles zal namelijk in de voorverkoop maar € 10,- (excl. fee) bedragen! Wil je er zeker van zijn dat je dit festival niet mist, dan zijn er voor de vroege vogels Early Bird Tickets beschikbaar voor maar € 7,- (excl fee). Deze actie is geldig t/m 29 mei a.s. Deze Early Bird actie is alleen verkrijgbaar via www.slick-outdoor.nl. Vanaf 30 mei zullen de kaarten verkrijgbaar zijn via alle 130 Music Stores, via de Slick Outdoor website en via www.beatfreax.nl. Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar in de regio op een beperkt aantal voorverkoopadressen.  Indien het festival niet op voorhand is uitverkocht, zijn er kaartjes aan de deur verkrijgbaar voor € 12,50.

Houd de website www.slick-outdoor.nl in de gaten voor het laatste nieuws! 

Partyscene verloot 5x2 vrijkaarten, check hier hoe je mee kan doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws