Flavour @ Beachclub Sunrise, iedere zondag vanaf 25 mei

Partyscene Redactie | 22 mei 2008
headlines

In navolging van de populaire strandfeesten in o.a. Bloemendaal en Scheveningen aan de Noordzee, zijn er vanaf nu ook de gehele zomer wekelijkse feesten aan het Brabantse strand! 'Flavour' is de naam van het gloednieuwe danceconcept voor smaakmakers en fijnproevers, dat vanaf 25 mei elke zondag plaats vindt bij Beachclub Sunrise op Aquabest. Gedurende het strandseizoen worden nationale en regionale top dj's op het programma gezet om van 17.00 tot 24.00 uur het weekend spetterend mee af te sluiten. Voor de eerste editie, zondag 25 mei, zijn het Medito, Jaziah, KruH en Ricky Rivaro die zonnige summersounds verzorgen.

flavour

Dansen op de beste beats, of met een cocktail en exclusieve hapjes relaxen op het door palmbomen omgeven zandstrand. Dat is het idee van Flavour, waar veel aandacht besteed wordt aan de aankleding en lekker eten. Smaak is waar het om draait, uiteraard met Bourgondische Brabantse inslag. Dj's die de komende weken in de Flavour dj booth verschijnen zijn o.a. Roog, Sunnery James & Ryan Marciano, Dekky, Leroy Styles, Jeroenski, Greg van Bueren, Jaziah, Hitmeister D en Born to Funk. Ook bij slecht weer waan je je indoor (de feesten vinden binnen in de beachclub plaats) in zomerse sferen.

Beachclub Sunrise is de uitgelezen spot in de omgeving van Eindhoven om even helemaal uit te rusten of juist uit je dak te gaan. Gelegen op Recreatiepark Aquabest doet de organisatie ieder jaar weer haar best om er voor iedereen een onvergetelijke zomer van te maken, door ruimte te bieden aan het jaarlijkse strandfeest Lakedance en twee keer per jaar aan het Sneakerz Festival. Nu komt daar dus een nieuw eigen concept bij: Flavour. Kaartjes bedragen € 13,50 in de voorverkoop (online via Paylogic) en aan de poort van Beachclub Sunrise. Meer info: www.flavourthis.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws