Get Ready voor de O’Neill Surf Academy 2008

Partyscene Redactie | 22 mei 2008
headlines

De O’Neill Surf Academy tour begint op 5 juli in Nederland. Jongens en meisjes met de leeftijd 6 tot 16 jaar krijgen de kans van hun leven… “surfles van 5 stoere Amerikaanse surfers!”

Deze Big Wave surfers uit Santa Cruz zullen de kids de beginselen van het surfen leren en ze tevens de Californische surfing lyfestyle laten beleven.

Vanwege het grote enthousiasme onder de kinderen van de eerdere edities en om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om mee te doen aan de O’Neill Surf Academy, zal de tour dit jaar voor het eerst op drie verschillende locaties in surfacademyNederland plaatsvinden.

Locatie Bergen aan Zee:           

5, 6 en  7 juli

Locatie Scheveningen:  

9, 10, 11 en 12 juli

Locatie Domburg:          

14 en 15 juli

Tijdens de surfles krijgen de beginnende surfers veiligheid instructies over het surfen. Vervolgens zullen de kids onder leiding van de Pro’s het water in gaan.

Na een actieve surfdag ontvangen de kinderen tijdens de Surf Award Cermony een O’Neill Surfcertificaat met handtekeningen van de Pro surfers! Als aandenken ontvangen alle deelnemers een stoer Surf Academy t-shirt die net als ieder jaar hoogstwaarschijnlijk ook vol komt te staan met handtekeningen en mooie herinneringen aan hun spectaculaire surfdag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws