Uit de hand gelopen Haarlems tuinfeest

Partyscene Redactie | 21 mei 2008
headlines

Na maanden van wij-willen-zon-statements is Moeder natuur nu eindelijk om, het is lente! De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en het gras is groener dan ooit. Men trekt massaal uit en de stranden, parken en terrassen zijn daardoor overvol. Tijd om een nieuwe spot toe te voegen en wel het Patronaat. Daar vindt op 7 juni aanstaande de derde editie van het altijd fris en fruitige Backyard plaats.

Voor The Garden trekken we weer alles uit het tuinhuisje wat resulteert in een line up om je groene vingers bij af te likken. Niemand minder dan Joost van Bellen komt de vloer onder je vandaan schoffelen. Deze man is een heus begrip in de house scène en draait dan ook al vele jaren mee. Als organisator van vele succesvolle feesten als Rauw en OWAP en eigenaar van partyorganisatie Meubel Stukken kan het niet mis gaan. Maar er is meer. Ook Brian S komt een ode aan de zon brengen. Hij behoort tot de absolute top van Nederland. Met zijn Rush residentie is hij wereldberoemd in eigen land, maar hij reist ook de rest van de wereld af om zijn skills ten gehore te brengen.



Opwarmer van de avond is Lupe. Met zijn mix van disco, electro en house is hij de ideale persoon voor een relaxte gevarieerde opbouw. And last but not least staan Sven & Tettero achter de decks. Dit duo timmert lekker aan het tuinpad met vaste draaispots bij Rush, Stalker en natuurlijk Backyard. Niet te missen dus!

Voor wie even een nat voetje wilt halen bied The Pool wellicht uitkomst. The Pool is deze keer het domein van Flexmeister F en DaVinci. Onder het strenge toeziend oog van deze twee heerschende heren kan iedereen naar hartelust watertrappelen op de maat van de beats. Het Baywatch team wordt deze keer ook weer ingezet. Zij zullen ervoor zorgen dat er tijdens de aquarobics geen ongelukken gebeuren en dat er vooral geen orde ontstaat. Niets is hier te gek en alles mag. Denk aan de vorige editie, met het zwembad, luchtbedden, zwembanden, snorkelen, bikini’s, palmbomen en shotjes vodka voor de durfals die tot hun zwemslip strippen. Verwacht niets en ontdek alles wat je altijd al op een podium wilde zien én doen! Een uit de hand gelopen tuinfeest met 30 graden, veel ongein en geen klagende buren dus. Vergeet je zwemspullen niet!



Moeder Natuur en Divinity zitten eindelijk op één lijn. De warmtefronten zijn niet meer plaatselijk in het Patronaat maar eindelijk verspreid door heel Nederland! Kijk, daar worden we blij van. Ervaar het gevoel van een chill tuinfeest, met vrienden en biertjes in je achtertuin maar dan nu met rockende dj's op de achtergrond. Komt allen de zomer aanbidden, bij Backyard op 7 juni in het Patronaat te Haarlem.

Voorverkoop via www.ticketservice.nl en alle grote postkantoren. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem. Zie www.patronaat.nl en www.divinity.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws