Win een Nighttime Superheroes VIP pakket

Partyscene Redactie | 21 mei 2008
headlines

Met Joachim Garraud in de gelederen heeft Nighttime Superheroes 23 mei aanstaande de primeur van Garraud's debuut in Nederland. Na de succesvolle kick off in februari eerder dit jaar, waren de verwachtingen hooggespannen voor de aankomende editie van Nighttime Superheroes. Daarmee onderstreept Laidback Luke, geestelijk vader van de avond, nogmaals dat alleen de muzikale crème de la crème goed genoeg is. En aanstaande vrijdag kan jij een exclusieve meet & greet winnen met Laidback Luke, backstage in Paradiso!
Nighttime Superheroes
Joachim Garraud, een absoluut fenomeen in Frankrijk, heeft een indrukwekkende staat van dienst; na ontdekt te zijn als techno DJ in de Parijse club 'the boy' eind jaren tachtig naast Laurent Garnier, draait hij op zijn eerste grote rave 2 jaar later in Moskou al voor 300.000 bezoekers. Tijdens deze doorbraak voor het grote publiek volgt een imposante reeks optredens waaronder zijn vaste acte de presence op het Manchester Techno Festival te Berlijn, van 1993 tot 1997 en een10 daagse tour door Japan en China .

Op 31 december 1999 treedt hij live op vanaf de piramides in Cairo voor een wereldwijd televisie publiek van 2,4 miljard. In 2007 wordt hij door het publiek tot Godfather of Techno gekroond tijdens de technoparade in Parijs, waar hij alle records in bezoekersaantallen weet te verbreken. Als pionier in elektronische muziek maakt Joachim Garraud al jaren studio producties, composities en remixen voor artiesten als Kylie Minogue, David Guetta, David Bowie, Jean Michel Jarre, Eurythmics, Moby, Deep Dish en vele anderen. Hij staat daarmee aan de wieg van menig bekende hit.Met een dergelijk track record haalt Nighttime Superheroes een grootheid in huis. Daarmee heeft de avond tevens de primeur om Joachim Garraud voor het in eerst in Nederland te hebben staan. Naast het Nederlandse debuut van Garraud,  Zal gastheer Laidback Luke het publiek wederom trakteren met zijn spannende mix van exclusieve tracks en edits. Tevens word je op de avond verwend meteen altijd energieke set van de internationaal furore makende Bart B More.

De Basement van Paradiso, een ware kweekvijver voor aanstormend talent, zal ditmaal bijna overstromen met de presentatie van de helden van Luke’s eigen forum; Kenny Mclean, Rubix en Fuser. Master of Ceremony van deze avond om nooit te vergeten is Willy Wartaal.

Exclusief op Partyscene kan jij een dik VIP pakket winnen: entree voor jou en drie vrienden, backstage Laidback Luke & co ontmoeten en daar allemaal de hit Break The House Down op vinyl ontvangen, ter plekke door Luke gesigneerd. Mail hiervoor op info@partyscene.nl waarom juist jij deze prijs dient te winnen, en wie weet sta jij vrijdag backstage in Paradiso!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws