Ontwerp de zak voor Doritos4Life

Partyscene Redactie | 16 mei 2008
headlines

Doritos draagt graag een steentje bij in de strijd tegen Hiv en Aids. Daarom het initiatief om  de Doritos bag ter beschikking te stellen aan Dance4Life. Ontwerp jou eigen Doritos bag en draag ook jouw steentje bij!

doritsbagDe wedstrijd

De belangrijkste voorwaarden voor het winnende ontwerp is dat het mensen op een opvallende manier beweegt Dance4life te steunen in de strijd tegen Hiv en Aids. Ontwerpen kunnen tot en met 31 mei 2008 worden ingezonden via www.doritos4life.nl. De jury, bestaande uit de PartySquad en Henk Schiffmacher, zal begin oktober het winnende ontwerp bekend maken.

Dance4Life

Dance4Life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Jongeren kunnen via hun school (dance4lifeSchools4Life) of via Support Dance4Life in actie komen.

Dance4Life is een internationale movement, met inmiddels negentien actieve landen. Kom ook in actie! In 2014 willen we meer dan een miljoen mensen hebben betrokken die zich actief voor Dance4Life hebben ingezet om zo een wereldwijd statement te maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws