Opening Steam Beach @ Whoosah

Partyscene Redactie | 9 mei 2008
headlines

Heb je zondag nog niks te doen? Wil je dansen en in de zon hangen? Hou je van zand, water, relaxte mensen en hele leuke strandtenten? Dan is Steam @ Whoosah the place to be!


Zondag vindt de kick off plaats van een  Steamseizoen. De op zijn minst legendarische strandfeesten gaan daarmee alweer het tweede jaar in. En wie nu uit zijn raam kijkt, weet dat de temperatuur inderdaad tot stoomwaarden zal stijgen.


De badgasten die er vorig jaar bij waren konden zich vast nog wel de allereerste editie herinneren met Guido Schneider. In een helaas regenachtige setting ging het dak eraf. Dit jaar zijn er twee headliners. Om te beginnen is daar Tobias Freund.


Tobias FreundDeze uit Berlijn afkomstige dj en producer heeft onder alter ego’s als ‘NSI’, “Pink Elln’, ‘Odd Machine’ en ‘Sieg Uber Die Zonne’ geproduceerd met onder andere Ricardo Villalobos, Martin Schopf en Atom Heart. Hij brengt zijn releases uit op labels als Logistic en Cadenza. Freund zal zondag een live-optreden laten horen.


De tweede hoofdact is de uit Canada afkomstige Chris Hreno. Met releases op Wagon Repair staat hij aan het begin van een interessante carrière.


Uiteraard zijn Steam residents Sander Baan, Makcim, El-P en Minidell ook aanwezig. Om het feest compleet te maken is het geluidssysteem van Whoosah volledig vernieuwd.


Entree is als vanouds gratis, dus neem je goede humeur, zonnebrandolie, schepje en een emmer mee!


De timetable:

16:00 - 19:00: Minidell
19:00 - 21:30: EL-P
21:30 - 22:30: Hreno LIVE
22:30 - 01:00: Makcim
01:00 - 02:00: Tobias LIVE
02:00 - 04:00: Sander Baan


Whoosah zit op het Zwarte Pad in Scheveningen. Volg de borden Scheveningen Bad en rijd naar het parkeerterrein of pak tramlijn 1 en stap uit bij het eindpunt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws