Minus feest naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 9 mei 2008
headlines

Onlangs verbrak het label Minus zijn tien weken stilte en met de aankondiging van de Contakt-events die wereldwijd gaan plaatsvinden.
Minus
Bezoekers van de Contakt-events kunnen tijdens de feesten een membership card bemachtigen. Via de microchip in de kaart en een iPhone (of andere WiFi-apparatuur) kan er gecommuniceerd worden met de speciale magische Minus kubus. Contakt members kunnen vervolgens demo’s en nog niet uitgebrachte Minus-tracks downloaden. Ook wordt er onder de members in de loop van het jaar een Native Instruments Traktor Scratch-pakket verloot.

De eerste editie van Contakt in Nederland vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event en wordt georganiseerd door Evotions en Hihat. Vrijdag 24 oktober vindt Cocoon plaats in The Sand met onder meer Sven Väth, de avond erop in dezelfde locatie Contakt met o.a. Richie Hawtin en Magda. Meer informatie vindt je op www.contakt-events.com.
A day at the park
Daarnaast zal Sven Väth op de afterparty van A day at the Park in dezelfde Sand draaien. Remy en Dubfire zijn sowieso van de partij daar. Win hier tickets voor dit festival, en andere festivals.

Kaarten voor het festival zijn 25 euro in de voorverkoop. Kaarten voor de after zijn 20,- in de voorverkoop en 15,- als je ze op het festival koopt. Maar je kan ook een combi kopen voor 40,.-. Meer informatie op www.adayatthepark.nl

Richie Hawtin & Speedy J in de Melkweg 29-04-08

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws