Een jaar Club Fritz

Partyscene Redactie | 9 mei 2008
headlines

Nog geen jaar geleden stonden Platten Peter en De Man Zonder Schaduw de Sinners te rocken. Nu inmiddels geen Sinners meer maar een vette omgetoverde club Home. Club Fritz was bij de opening van deze uber geile club en hoe? Rijen voor de deur met als gevolg dat de politie de steeg leeg veegde, terwijl Ame, Carlos en Sandrien club Home een waardig welkom rockte.

Nu 11 mei wordt de eerste verjaardag van Club Fritz gevierd tot 09.00 uur, samen met Melon, Frank Haag, Hilbert in Hifi, Voldaan vs Hay-t, Vincenzo de Bull, Mike Ravelli vs Mr Minoz, Loppol vs Radiosus, Ruijge Kornuijten en een mystery guest deze zondag 11-05 (maandag is Pinksteren!).
Fritz
Het partijtje begint met een heerlijke speurtocht door de platentas van Vincenzo de Bull. Deze man is bekend geworden door het winnen van de TWSTd dj contest. Inmiddels heeft hij zijn eigen knallende avond BMH (Bakken Met Herrie). De speurtocht eindigt bij het zwembad want je hebt natuurlijk niet voor niets je zwemspullen mee genomen.

Onze vaste badmeester zal vanaf hier ons eens een goede Rotterdamse zwemles geven. De badmeester en Club Fritz held Hilbert in Hifi. Aan het einde van deze techy zwemles gaan we ons omkleden en ons op maken voor nog 6 uur rocken. Om het omkleden muzikaal te ondersteunen is er Frank Haag. Frank zal ons zijn live site ten gehore brengen om de billetjes goed af te drogen.

Als de billetjes goed droog zijn is het na Frank tijd voor een kleine versnapering. Een gezonde in de vorm fruit. Je voelt hem al aan komen het is een lekker stukje Melon. Melon draait al jaren in Europa's grootste clubs, zo staat hij deze zomer op Pollerwiessen naast onder andere Steve Bug en Tobi Neumann.

En alsof het dan nog niet genoeg is komt er na Melon een mystery guest. Elke verjaardag heeft een kleine verrassing: een traktatie.

Verder is de bovenzaal en middenstuk in handen van b2b sessies en zal verder in het teken staan van oud hollandsche spelletjes die onder leiding gaan van: Ruijge kornuiten, Mike en Ruben, huismeester VolDaan vs goede vriend Hay-T en sinds de laatste Fritz ook vrienden van Fritz Lopoll vs Radiosus.

Club Fritz @ Home
11-05-2008
23.00-09.00
Vvk: 10 euro
Deur: 12 euro
www.clubfritz.nl
www.clubhome.nl
www.beatfreax.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws