Escape is vernieuwd

Partyscene Redactie | 2 mei 2008
headlines

Na de zinderende optredens van Fransman David Guetta en Dirty South uit Australië is het alweer mei geworden. En ook deze maand is er weer veel nieuws te melden over Escape en haar wekelijkse clubavond Framebusters. Veel nieuwe dj’s. o.a. uit Noorwegen, komen langs om hun muzikale ei kwijt te kunnen achter de draaitafels en ook is de inrichting vernieuwd.

Onlangs is namelijk het grootste indoor LED scherm van Nederland geplaatst achter de dj booth in de grote zaal van Escape. Zeer indrukwekkend wat de lichtjockeys en vj’s hiermee kunnen uithalen, je moet het zien om het te kunnen geloven! Daarnaast zijn er twee nieuwe VIP decks ontwikkeld, één op het podium voor het scherm en één in de zaal, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan. Verder verschijnt binnenkort de eerste Escape cd, wat een dik dubbel album wordt. Eén Escape house cd met dansbare tunes zoals die te horen zijn op de wekelijkse zaterdagavond Framebusters, samengesteld door resident Raymundo, en een Escape Caffe cd met een meer laidback sound, ideaal om je avond mee te starten, of af te sluiten.

led scherm Escape

Komende zaterdag 3 mei zal Raymundo de Framebusters aftrap van mei voor zijn rekening nemen. Maar liefst zes uur lang zal hij solo samen met mc Yanto de sexy sound van dé Amsterdamse clubavond laten horen, Framebusters all night long! Iedereen komt hier elke zaterdag samen om het weekend feestelijk te vieren, met het beste en nieuwste op het gebied van licht en geluid. Het gaat erg goed met Raymundo, die ook op het produceervlak meer dan lekker bezig is. Ook in het nieuwe jaar zullen we hiervan nog veel gaan merken want er staan twee dikke releases op stapel die zeker in vele platentassen wereldwijd zullen belanden. In de Delux zaal zwaait Danney vanavond de muzikale scepter.

De week erop, op zaterdag 10 mei, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats tijdens Framebusters. Samen met Shape resident Frederik Abas en Costar op saxofoon maakt Raymundo er altijd een feest van wat tot een zeer uitgelaten dansvloer leidt. Ook mc Yanto is uiteraard op dit festijn aanwezig om met zijn opzwepende lyrics extra kracht bij te zetten. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Loveland’s Sander Hucke en zijn muzikale maatjes.
Framebusters
Zaterdag 17 mei heeft Raymundo de nieuwste sensatie uit het hoge noorden uitgenodigd: Funkin’Matt! Deze jonge dj en producer uit Noorwegen gooit de laatste tijd hoge ogen, ook in Nederland. Hij is al opgepikt door het label van Gregor Salto en Sidney Samson: Samsobeats. Niet zo gek, hij produceert namelijk al vanaf zijn elfde muziek. Komt dat zien en vooral horen dus, deze nieuwe househeld! Mc Choral zal de vocalen vanavond voor haar rekening nemen, en Martino Rosso zorgt voor de eclectische sounds in de Delux.

Op 24 mei komen twee andere nieuwe muzikale helden langs: Quintino en Tettero. Quintino is niet meer te missen, en op elk housefeest in het land achter de decks te vinden. Van Rock the Discotheque tot Beatbox, en van Latin Village tot Nope is Dope, hij is erbij! Ook Rush resident Tettero is lekker bezig, zowel met zijn eigen feest Backyard als met draaien op Rekord3r, GirlsLoveDJ’s en KitCatKlub. Danney neemt op eigen wijze de Delux zaal vanavond onder handen. Verwacht het onverwachtse in deze tweede Framebusters ruimte!

De maand wordt afgesloten op zaterdag 31 mei met de real house sounds van het Risk Sound System, Dekky en resident Raymundo. De Delux ruimte op de eerste verdieping is deze avond de speeltuin van GirlLoveDJ’s resident Ruby Wax.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Meer informatie over Framebusters, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Dj Raymundo @ Framebusters




Funkin’Matt – Boys & Girls

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws