Dance4Life Kick Off

Partyscene Redactie | 24 april 2008
headlines

Voor de Kick Off van het actiejaar zet Dance4Life zaterdag de Willemsbrug in Rotterdam af.

Dance4Life organiseert op zaterdag 26 april tussen 16.00 en 19.00 uur de Kick Off van het nieuwe actiejaar op de Willemsbrug in Rotterdam. Vanaf 16.00 uur verzorgen Dance4Life ambassadeurs en friends Don Diablo, Jesse Voorn, Sandrien, The Partysquad, Tony Cha Cha en ZoëXenia optredens. Om 16.30 uur geeft burgemeester Ivo Opstelten samen met aidsambassadeur Paul Bekkers het officiële startsein van het nieuwe Dance4Life campagnejaar. Daarna zullen duizenden aanwezige jongeren dansend de 4 uit het logo van Dance4Life vormen. Dit nieuwe campagnebeeld wordt vanuit de top van de Willemsbrug vastgelegd. Het evenement wordt gepresenteerd door TMF VJ Nikkie Plessen en Miljuschka Witzenhausen. Het is helemaal gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten.

dance4life

Dance4Life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Naast optredens worden op de Willemsbrug verschillende andere activiteiten georganiseerd. Zo wordt voorafgaand aan de Kick Off een warming-up georganiseerd door het tijdschrift CosmoGIRL! en geeft Doritos op de brug het startsein voor de designcontest die zij samen met Dance4Life organiseert. Jongeren krijgen tijdens deze wedstrijd de mogelijkheid een Doritos Dance4Life bag te ontwerpen. Het winnende ontwerp ligt vanaf oktober in de winkel.

Na twee succesvolle edities wordt Dance4Life in 2008 weer groots gevierd. In september begint Schools4Life, het interactieve scholenproject van Dance4Life. De opbrengst van Schools4Life gaat naar door STOP AIDS NOW! geselecteerde hiv- en aidsprojecten gericht op jongeren. Het scholenproject wordt ondersteund door een uitgebreide mediacampagne en resulteert in een finale op 29 november 2008. Tijdens dit evenement zal er een live satellietverbinding zijn die jongeren over de hele wereld met elkaar verbindt. Daarnaast worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Dance4Life. Dance4Life is inmiddels in meer dan 20 landen actief.

Meer info vind je op www.dance4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws