Virus slaat toe op de dansvloer

Partyscene Redactie | 25 april 2008
headlines

Het is groen... Het is rauw… Het slaat genadeloos toe, grijpt om zich heen… Overal waar zich grote mensenmassa’s bevinden… In clubs… Op festivals… En ook 013 in Tilburg gaat er zaterdag 26 april aan geloven… Rush013 is gewaarschuwd voor Dr. Lektroluv!
Rush 013
Het groene gevaar laat er geen (groen) gras over groeien. In een duister Belgisch laboratorium worden doordeweeks snode plannen gesmeed om in het weekend met dit gifgroene virus genadeloos toe te slaan. Zonderlinge zaken als electro, house, trash, techno en andere opzwepende ingrediënten borrelen daar samen tot één ongekend en bizar geheel. Overal waar de creator van dit ziekelijke mengsel binnenkomt ontstaan binnen luttele minuten uitzinnige menigtes en losgeslagen luitjes op de dansvloeren. Mensen weten van gekkigheid niet meer wat ze doen, dansen lijkt het enige wondermiddel tegen dit hardnekkige muzikale virus van de ‘Man with the green face’. Want jawel, Dr. Lektroluv is back and strikes again!

De Groene Dokter heeft dan ook zeker niet stil gezeten de laatste tijd. Langzamerhand verovert hij met zijn vuige virus geheel Europa, met linke live sets, dikke dj optredens en eigen tracks en mixes. Je ontkomt simpelweg niet aan zijn groene magie!

Verder is Tettero aanwezig om iedereen in z’n macht te krijgen. Zijn populairiteit is stijgende, want naast zijn eigen feesten zoals Dirty Adapters en Backyard en residenties in Haarlem en Amsterdam verschijnt hij ook steeds vaker in de rest van Nederland achter de decks. Van Utrecht tot Eindhoven en van Zwolle tot Den Helder: Gijs rockt elke spot! Hij is niet voor niets de nieuwste resident van Rush en de helft van houseketeers Sven & Tettero.

Om Victor Coral kan je ook niet meer heen. Wekelijks in vele clubs te bewonderen, en daarnaast ook in de studio aan de slag gegaan. Daar broedt hij net als Dr. Lektroluv op nieuwe geluiden en dikke basslines, om in zijn eerste eigen productie tot een borrelend geheel samen te voegen. MC M.A.C. maakt deze hete brij van opzwepende tunes helemaal af.

En alsof dit nog niet genoeg is: in de hiphopzaal zijn het Manga en The Flexican die iedereen op de dansvloer laten zwoegen en zweten. Waar deze knapen ook staan, of het nou Wasteland is of Salsalounge, GirlsLoveDJ’s, Sneakerz Strand Festival of NopeisDope, het dak gaat er gegarandeerd vanaf! La Melodia oftewel MC Melodee vult deze twee badboys vocaal aan.

Ook op deze avond zal wederom een spectaculaire show neergezet worden met entertainment zoals je dat van RUSH gewend bent. Kaarten voor Rush 013 zijn 15,- euro in de voorverkoop. Voorkom teleurstelling en haal je kaartje op tijd! Tickets zijn te koop via de CHemistry website of www.ticketservice.nl.

Interview met Dr. Lektroluv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws