Misspoes @ Home – Vrijdag 25 april

Partyscene Redactie | 23 april 2008
headlines

Misspoes-gangers met oplettende oortjes hoorden begin dit jaar al dat er iets spannends op stapel stond met Misspoes... Wat? Dat was geheim, maar het werd vrijdag 28 maart eindelijk allemaal feestelijk onthuld! Nu is het alweer tijd voor de tweede editie, en wellicht loop je deze keer wel Hillary en Barack tegen het lijf, die staan te schuren op de dansvloer. Say what?! Jawel, Misspoes brengt iets nieuws!
Misspoes
En wat voor een feest was het 28 maart! Een rij met verwachtingsvolle mensen bij de deur, een swingende dansvloer vanaf het eerste uur, blije gezichten in de hele club en volop verrassingen de hele avond lang. Veel mensen zagen de nieuwe club Home voor het eerst en konden hun ogen niet geloven. De ingrijpende verbouwing is dan ook erg geslaagd te noemen. Ook de meest kritische clubbers roemen de ruimere opzet, het dikke soundsystem en de speelse en huiselijke indeling van de nieuwste aanwinst van Amsterdam. 

Want op de plek waar voorheen de Sinners zat, Wagenstraat 3 te Amsterdam, opende in maart de nieuwe club Home. Deze compleet nieuwe house georiënteerde club is ingericht als een huis waar je je al snel thuis zal voelen. Dit nieuwe (t)huis voor houseliefhebbers kent drie verdiepingen: de mainroom, livingroom en bedroom. Dus lekker relaxen en zwoel dansen met een cocktail in de bedroom, even bijpraten in de livingroom alwaar je de club betreedt en helemaal los in de mainroom, die zich beneden in de kelder van het huis bevindt.

Ook de organisatie van Misspoes heeft een make over gehad. Sanne, één van de vijf originele Misspoes dames, en Suzie Cue, dj resident, zijn doorgegaan met het feest. Event entertainment organisatie Kim & Jeroen geeft daarnaast originele invulling aan het maandelijkse feest. Samen zorgen ze voor een verrassende avond, waarbij onverwachtse zaken een zeer belangrijke rol spelen. Misspoes gaat namelijk letterlijk (iets) nieuws brengen. Performers zorgen namelijk voor een parodie op het laatste nieuws, op een ongedwongen en grappige manier. Zo zou je bijvoorbeeld Jan Smit en Yolanthe zoenend en hand in hand tegen kunnen komen in Home. Of Barack Obama en Hillary Clinton die samen schurend de dansvloer onveilig maken. Misschien wel de Dalai Lama die op z´n gemak met de Olympische fakkel door de club heen stiefelt. Dus verwacht op dit festijn niet de geijkte danseressen op een blok, maar entertainers die tussen het publiek lopen en je steeds op het verkeerde been zullen zetten.  

Maar ook muzikaal zit het wel snor, want op deze tweede editie Misspoes nieuwe stijl zijn residents Suzie Cue, Maribelle en Yab er uiteraard weer bij. En ook Jaziah (Rush) en Dekky zijn van de partij. Kortom een sfeervol, sexy en heel gezellig maandelijks feest in Amsterdam’s nieuwste en meest knusse club: Home. En je weet wat dit altijd in praktijk betekent: ’s avonds een poes, ’s ochtends een kater!Misspoes brengt iets nieuws

Vrijdag 25 april 2008

Home – Wagenstraat 3 - 1017 CZ Amsterdam

22.00-05.00

Entree 12,- euro

Leeftijd 21+

Line-up: Jaziah, Dekky, Suzie Cue, Yab, Maribelle

www.miaaauw.hyves.nl

www.clubhome.hyves.nl

www.clubhome.nl

www.kimenjeroen.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws