Adam Beyer vanavond in Haarlem

Partyscene Redactie | 18 april 2008
headlines

Eerder maakte Partyscene het al bekend, en nu is het dan eindelijk zo ver. Samen met Extrema Music is het Patronaat gelukt om het technolabel naar een Nederlandse club te halen voor een exclusieve label showcase. In de nacht van vrijdag 18 april staan Par Grindvik, Agaric en natuurlijk Adam Beyer, het onvervalste Drumcode opperhoofd, op het programma in het Patronaat.
Drumcode Patronaat
Adam Beyer richtte in 1996 zijn Drumcode label op. Al sinds het prille begin staat het label garant voor stuwende techno in haar meest pure vorm. Zweden werd definitief op de kaart gezet als danceland en de deuren naar een breder publiek werden opengezet voor tal van Zweedse artiesten. Joel Mull, Cari Lekebusch, Henrik B, Par Grindvik en natuurlijk de meester zelf gooien sindsdien huizenhoge ogen.  

Inmiddels zou je Adam Beyer welhaast als de ongekroonde koning van de Awakeningsfeesten kunnen betitelen. Deze dj/producer stond al meer dan 20 keer op het mekka van de Nederlandse techno waar hij tevens steevast een van de headliners vormt. Zijn compromisloze stevige techno met veel percussie is berucht, als geen ander weet hij een genadeloze spanningsboog op te bouwen in zijn sets. Dit technozwaargewicht is echter slechts zelden in een Nederlandse club te bewonderen. De laatste keer is alweer zo’n 3 jaar geleden.

Naast het geweld van Adam Beyer gaat Par Grindvik je verwennen met een liveset en Drumcode’s nieuwste telg Agaric warmt vakkundig de zaal op.

Tickets 17,- via o.a. www.patronaat.nl en via Ticketservice (0900 - 300 1250), de grotere Postkantoren, 32 GWK stationskantoren, de grotere VVV Kantoren, Free Record Shops en www.ticketservice.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws