Ricardo en Raresh op Static Label Night Special

Partyscene Redactie | 15 april 2008
headlines

Ricardo Villalobos en Raresh komen naar Nederland. Zij draaien in mei op de Static Label Night Special in 11. Maar deze donderdag mag het Four:Twenty label de spits afbijten.


Four:Twenty omschrijft zichzelf als innovatief en vooruitdenkend als het komt op het releasen van elektronische muziek. Het label vertegenwoordigt het geluid van artiesten zoals Andomat 3000, Martin Buttrich en Loco Dice. De laatste twee zullen deze donderdag samen het host Bart Skils in 11 te horen zijn.


Het geluid van Martin Buttrich is nog wel het best als eigenzinnig te omschrijven. Zijn discografie is daarentegen op zijn minst indrukwekkend te noemen. Zijn releases verschenen op labels zoals Planet E, Pokerflat en Cocoon. Zijn stijl heeft nog het meeste weg van ‘iets tussen house, minimal, Detroit en techno’.


Dan de trots van Ibiza: Loco Dice. De resident van de roemruchte Circo Loco avonden in Ibiza’s DC 10 zal ook acte de presence geven. Deze dj is echter een man van contrasten. Waar hij op het zonnige Ibiza sexy minimal draait, staat hij ook bekend om zijn rauwe underground beats. Verwacht een combinatie van beide, maar als deze twee producermaatjes naast elkaar staan kun je misschien het beste het onverwachte verwachten…


Ricardo Villalobos versus Raresh

Wordt het een back to back set? Draaien ze allebei twee uur? Draaien ze allebei om het uur? Draaien ze allebei niet en gaan ze naar de draaitafels kijken met een fles wodka in hun handen? Niemand weet het. Wat we wel weten is dat beide heren voor de mei-editie van de Static Label Night Special naar Nederland komen en… Ze mogen doen wat ze willen!


Raresh


De organisatie heeft deze twee roemruchte dj’s namelijk een volledige carte blanche gegeven. Dit wordt een muzikaal hoogtepunt, dit wordt een feest waar je bij moet zijn. De kans is namelijk groot dat 11 het beoogde einde van juni niet gaat halen als deze twee heren je in intieme setting van trakteren op een avond muzikaal genieten met knotsgekke dj moves.


Villalobos behoeft natuurlijk geen nadere introductie meer. De man is een legende en meester in zo’n beetje in alles wat God verboden heeft. Zijn protegé is de uit Roemenië afkomstige Raresh. Ricardo ontdekte de dj en al snel stond hij in de beste clubs ter wereld te draaien.


Het feest vindt plaats op 29 mei. Over twee weken volgt er meer informatie, so stay tuned!


Dit kun je zo’n beetje verwachten…


Kaarten voor de Static Labelnight Special van donderdag 17 april kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer info op: www.staticnights.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws