REPORT: openingsfeest de Republiek

Partyscene Redactie | 14 april 2008
headlines

Afgelopen zaterdag opende de Republiek haar deuren voor het strandseizoen van 2008. Dat zij dit jaar veel bezoekers gaan trekken mag wel duidelijk zijn.

Als een feest om 16.00 begint en je om 22.00 aankomt kakken is het niet meer fashionable late. En dat ondervonden we in levende lijven, toen de uitsmijter ons wist te meldde dat het vol was. "Vol is vol", aldus de uitsmijter.
Ligt geïrriteerd liepen we weer de stijle dijk op naar boven. Ons oog viel op een trap die naar beneden leidden en je bij de toiletten van de Republiek bracht. Mooi zo! Het feest moest natuurlijk ook gewoon voor ons doorgaan.

Na het zand van onze voeten te hebben afgeveegd, begrepen wij wat de uitsmijter bedoelde met vol is vol. Bomvol zou hij hebben bedoeld. Een overvloed aan feestende mensen, die duidelijk al een paar uur eerder waren begonnen. De heerlijke sound bracht ons naast de dj-set.
De muziek, die de voor voetjes van de vloer zorgden, werd verzorgd door o.a. Brain S en Philip Young.

Het was full house in de Republiek. Misschien kwam dat ook wel omdat er nog wat "illegale ingangen" te vinden waren. Een poging om de bar te bereiken hebben we dan ook maar gelaten voor wat het was. Het was in ieder geval een mooie opening voor het zomerseizoen.

De Republiek zal deze zomer nog voor heel wat feesten zorgen. Houd onze agenda goed in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws