Koninginnedag 2008: De plannen

Partyscene Redactie | 14 april 2008
headlines

q-day

Nog iets meer dan 2 weken en dan is het zover: Koninginnedag! Ook dit jaar kun je op Partyscene.nl weer gigantisch veel informatie vinden over de nacht en dag. Wat kun je allemaal van ons verwachten?

Vrijkaarten!

In ons speciale overzicht staan meer dan 25 winacties, voor diverse feesten voor de 29e en de 30e. Denk daarbij o.a aan Fire! Rotzooi, Fame=dj’s, Electronation, Clockwrks, Apenkooi, Sappig! en natuurlijk nog veel meer.

Kijk hier voor het volledige overzicht. Wie weet sta jij dan op Koninginnenacht gratis en voor niets in de club!

Koninginnedag overzicht per stad

 

De Partyscene redactie is druk bezig om het ultieme overzicht per stad samen te stellen. Waar moet je zijn in Utrecht of welk feestje mag je niet missen in Rotterdam? Partyscene vertelt het je. De overzichten komen in de week voor Koninginnedag online, dus let goed op Partyscene.nl.

Koninginnedag “Special Edition” Newsletter

 

Normaal versturen wij op donderdag standaard de “Partyscene Newsletter”. In de week van Koninginnedag ontvang je de mailing enkele dagen eerder, vol met het laatste Koninginnedag nieuws. Zo kun je goed voorbereid de stad in.

Ontvang je de mailing nog niet? Dan kun je jezelf hier aanmelden.

Fotografie

 

Natuurlijk zijn onze fotografen weer overal in het land te vinden. De exacte locaties zijn nog een geheim, maar reken op knallende reportages van o.a Jos, Henk, DRE & Anil.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws