YourParty: Adam Beyer @ Fuse

Partyscene Redactie | 11 april 2008
headlines

Morgen staat technotopper Adam Beyer in de Fuse. Dit is niet alleen je kans om Beyer in intieme clubsetting te horen, het is ook de mogelijkheid bij uitstek om de unieke sfeer te ervaren van één van de beste technoclubs ter wereld. Kristof Pierco vertelt in YourParty waarom je morgen toch écht langs moet komen.

Tekst: Dan E

Woensdag maakte Partyscene bekend dat jullie Adam Beyer hebben weten te strikken voor een nieuwe Fuse presents…. mix cd. Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen?

“De eerste keer dat Adam Beyer in Fuse te gast was dateert ondertussen al weer van 5 december 1998.  Sindsdien zijn we hem op regelmatige basis blijven terugvragen.  Het leek ons en Adam Beyer gewoon logisch dat hij perfect in het rijtje paste om een Fuse mix in elkaar te knutselen.”


Wat kunnen we de komende zomer voor leuke dingen van Fuse gaan verwachten?

 “De zomer is meestal een iets rustigere periode.  Omwille van de vele festivals die dan plaatsvinden, schroeven we onze bookings een klein beetje terug. Al moet de kwaliteit van de artiesten hier zeker niet voor inboeten, we nemen gewoon wat gas terug. Maar voor het zomer is, is het natuurlijk nog eerst lente! Met op 19 april de 14e verjaardag van Fuse, 26 april een Minus label night, en 10 mei een Data punk label night met Anthony Rother en co.”


Adam BeyerDit weekend staat Adam bij jullie als headliner geprogrammeerd. Is dat toeval of wordt dan de cd-release party gehouden? 

“Dit is inderdaad in het teken van de aankomende cd, al wordt deze pas 19 mei gereleased. Maar voor de iets oudere clubbers hebben we in onze tweede zaal nog iets in petto! Tomaz & Steve Cop, twee legendarische Belgische dj's zullen er een retrospectief van techno brengen en dat de hele avond lang!”


Kunnen we onze bezoekers verblijden met het nieuws dat wij enkele exemplaren van deze cd mogen verloten? 

“Jammer genoeg niet, de cd wordt pas volgende maand gereleased, ik stel voor dat we 5x2 gratis toegangen verloten voor die avond?”


Het is een beetje een overbodige vraag, maar zoals je weet zijn Nederlanders nogal eigenwijs. Vertel onze bezoekers eens waarom ze morgen in grote getallen moeten afreizen naar de Blaesstraat om Adam Beyer te mogen horen en aanschouwen? 

“Wel, voor de Nederlanders die Fuse reeds kennen is het dan misschien een overbodig antwoord maar voor de nieuwkomers...Fuse is een techno club pur sang en daar zijn er in België en Nederland niet zo veel van.  We doen er bovendien alles aan om de concurrentie steeds een streepje voor te blijven. Dat doen we in de eerste plaats met onze line-ups. Ook heerst er in Fuse dat speciaal sfeertje wat tegenwoordig toch op veel parties zoek is...’Gewoon uit je dak!’, zoals jullie Nederlanders altijd zeggen! “

Fuse, Blaesstraat 208, B-1000, Brussel. www.fuse.be. Entree voor twaalf uur: €5. Daarna: €10.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws