Jesse Voorn produceert track voor Dance4Life

Partyscene Redactie | 8 april 2008
headlines

Jesse Voorn verovert in snel tempo de wereld met zijn frisse kijk op house. Zijn nieuwe wapenfeit is zijn single SeeMe. Als ambassadeur van Dance4Life produceerde hij deze track als het officiële anthem voor de SeeMe conferentie/festival 2008 in Sofia, Bulgarije. Het nummer is ingezongen door mede Dance4Life ambassadeur ZoëXenia.

Jesse heeft de track geproduceerd om de samenwerking tussen Dance4Life en SeeMe te bezegelen. Beide organisaties werken dit jaar voor de eerste keer samen en het eerste resultaat is al overweldigend.

jesse voorn

SeeMe is een opzwepende housetrack, met soulvolle vocalen en een sample van de caval, een traditioneel Bulgaars instrument. De Bulgaarse dj Lion heeft een meer donkere, minimale remix gemaakt. De videoclip is bijna af en kan nu al rekenen op de nodige airplay. SeeMe is nu te downloaden op Beatport Alle opbrengsten van SeeMe gaan naar Dance4Life.   

Jesse Voorn vindt het een eer dat hij het anthem mocht maken. “Ik ben erg blij dat ik met deze track kan bijdragen aan Dance4Life en SeeMe,” zegt hij daarover. “Hun samenwerking is een goede manier om de boodschap van Dance4Life bij de Bulgaarse jongeren te krijgen en mijn nummer is daar de soundtrack voor. Dance is nu echt aan het opkomen in Oost-Europa. Ik draai er steeds vaker en het is fantastisch. Het publiek gaat er helemaal voor en het staat op het punt te exploderen.”

Dance4Life strijdt tegen HIV en AIDS. De organisatie laat jongeren over de hele wereld actief meedenken om HIV en aids terug te dringen. Dansen is gezond, positief en brengt de jeugd samen, maar door Dance4Life dansen ze met een doel. SeeMe creëert mogelijkheden voor de dance industrie in Oost-Europa en brengt de beste dj’s en producers samen. Samen kunnen ze een verschil maken.

Check voor meer info:

www.jessevoorn.com

www.myspace.com/jessevoorn

www.myspace.com/zoexenia

www.dance4life.com

www.seeme-sofia.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws