Rock the Discotheque

Partyscene Redactie | 8 april 2008
headlines

013 is vanaf donderdag 1 mei wekelijks open op donderdag met Rock the Discotheque.

rock the discothequeEen nieuwe clubavond in het zuiden van het land. Donderdag 1 mei lanceren poptempel 013 en Evotions (Cocoon, Chocolatin, Treetz) Rock the Discotheque, een nieuwe wekelijkse studentenclubnight op de donderdag in 013 Tilburg. Een avond die een verrassende combinatie is van rocking eclectronic dance music, nu generation fashion, creative people en een unieke donderdagavond-sfeer. Residents zijn onder meer Hardwell en Quintino, die wekelijks gast dj’s uitnodigen. BennyRodrigues, Don Diablo, Gregor Salto, Sidney Samson en Irwan staan al geboekt.

Rock the Discotheque is niet alleen de plek waar je elkaar wekelijks ontmoet, maar is ook een stap in de wereld van international music en fashion hysteria waarbinnen veel plaats is voor jong talent. Modellen, dj/producers, designers, iedereen met een rock state of mind kan onderdeel zijn van Rock the Discotheque. En kom je met de trein naar Tilburg en heb je geen OV? Geen punt, want met je RTD-ticket geeft de NS je 40% korting op je nachttrein-kaartje zodat je ook gewoon ’s nachts vervoer hebt! Ben jij een creatieve geest, meld je dan nu aan

op http://rockthediscotheque.hyves.net of via info@evotions.nl. Dan blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws en maak je kans op de gehele maand gratis entree!

Surf dus naar http://rockthediscotheque.hyves.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws