Uit de oude doos: Club EvE

Partyscene Redactie | 26 maart 2008
headlines

Partyscene heeft sinds 2000 een enorm archief opgebouwd met allerhande nieuwtjes, roddels en interviews. Elke week duiken wij in ons archief en kijken wij naar een opmerkelijk nieuwsbericht van een aantal jaren geleden. Vandaag, woensdag 26 maart, vonden we het volgende van dinsdag 28 november 2000 over een nieuwe clubavond in de Amsterdamse club Marcanti: Club EvE.
EvE
Sinds een jaar organiseert party-organisatie Kremlin in Marcanti Plaza de succesvolle feesten met dezelfde naam op de zaterdagavond. Op vrijdag 1 december vindt in Marcanti de opening van een nieuwe door Kremlin georganiseerde clubavond plaats: Club EvE.

Deze vrijdagse clubavond brengt onder de muzikale leiding van Erick E 'funky sounds for funky people'. Nu is je kans om je 70s garderobe te combineren met futuristische gadgets! Erick E staat bekend om zijn creamy sound en vanaf januari zal hij door binnen- en buitenlandse guest-dj's worden bijgestaan. Hiermee is Marcanti weer helemaal terug op de clubkaart van Amsterdam en vrijdag 1 december is een opening die je niet mag missen.

Na Marcanti is de club verbouwd tot Cubic. Erna werd het Kingdom the Venue. Tegenwoordig is de locatie weer omgedoopt tot Club AM: Amsterdam Marcanti.

www.amsterdam-marcanti.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws