Misspoes brengt iets nieuws

Partyscene Redactie | 26 maart 2008
headlines

Misspoes-gangers met oplettende oortjes hoorden in januari al dat er iets spannends op stapel stond met Misspoes... Uitbreiding van het nest? Ander concept? Andere organisatoren? Dat was geheim, maar het wordt deze vrijdag 28 maart nu eindelijk allemaal feestelijk onthuld!
Misspoes
Na een ouderwets goede editie van Misspoes in januari was het tijd voor wat nieuws. Niet alleen het concept is wat aangepast, het feest vindt ook plaats in de nieuwste aanwinst in het Amsterdamse nachtleven: Home! Op de plek waar voorheen de Sinners zat, Wagenstraat 3 te Amsterdam, opende vorige week Home. Deze compleet nieuwe house georiënteerde club is ingericht als een huis waar je je al snel thuis zal voelen en kent drie verdiepingen: de mainroom, livingroom en bedroom. Dus lekker relaxen in de bedroom, drankje drinken in de livingroom en helemaal los in de mainroom, die zich beneden in de kelder van het huis bevindt.

Ook de organisatie van Misspoes heeft een make over gehad. Sanne, één van de vijf originele Misspoes dames, en Suzie Cue, dj resident, gaan door met het feest. Event entertainment organisatie Kim & Jeroen geeft daarnaast originele invulling aan het maandelijkse feest. Samen zorgen ze voor een verrassende avond, waarbij onverwachts zaken een belangrijke rol spelen. Misspoes gaat namelijk letterlijk iets nieuws brengen. Performers zorgen namelijk voor een parodie op het laatste nieuws, op een ongedwongen en grappige manier. Zo zou je bijvoorbeeld Joran van der Sloot tegen kunnen komen in Home. Dus verwacht niet de geijkte danseressen op een blok, maar entertainers die tussen het publiek lopen en je steeds op het verkeerde been zullen zetten.  

Maar ook muzikaal zit het wel snor, want op deze eerste editie nieuwe stijl zijn residents Suzie Cue, Maribelle en Yab er uiteraard weer bij. En ook Jaziah (Rush) en Dekky zijn van de partij. Kortom een sfeervol, sexy en heel gezellig maandelijks feest in Amsterdam’s nieuwste club. En je weet wat dit in praktijk betekent: ’s avonds een poes, ’s ochtends een kater!

Misspoes brengt iets nieuws

Vrijdag 28 maart 2008

Home – Wagenstraat 3 - 1017 CZ Amsterdam

22.00-05.00

Entree 14,- euro

Leeftijd 21+

Line-up: Jaziah, Dekky, Suzie Cue, Yab, Maribelle, Mc Jack de Rapper

www.miaaauw.hyves.nl

www.clubhome.nl

www.kimenjeroen.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws