Backyard is back!

Partyscene Redactie | 26 maart 2008
headlines

De eerste editie van Haarlem's grootste tuinfeest zit er op en staat nog steeds levendig in ieders geheugen gegrift. Maar organisatie Divinity laat er natuurlijk geen gras over groeien en komt keihard terug, en hoe. De tuinstoelen en barbecues zijn opgepoetst, het gazon is gemaaid en Patronaat is helemaal klaar voor de tweede editie die op 12 april zal plaatsvinden. Dit keer gaat organisatie Divinity arm en arm met G-Rex. G-Rex is het label van Gregor Salto die dit keer het programma heeft samengesteld.
Backyard
De Garden zal vol in bloei komen te staan dankzij de vele top artiesten die we hebben uitgenodigd. Zo hebben we helemaal uit Noorwegen Funkin' Matt. Deze rising star is al wereldberoemd in eigen land en breekt op dit moment internationaal door vanwege een aantal steengoede releases op o.a. Samsobeats. Van eigen bodem hebben we Gregor Salto, Sven & Tettero, Georgio Schultz en Gers. Naast al deze platen draaiende mannen hebben we op de percussie Jethro Angkotta, op de gitaar Camiel en Saxlive komt iedereen omver blazen met zijn saxofoon.

Maar er is meer. In the Pool wordt er ver onder zeeniveau gedoken onder leiding van badmeesters Freddy Spool en Flexmeister F. Je blijft drijven dankzij Cherry on Top en krijgt zwemles van Mc Vanilla Painkiller en Mc Alex Knight En zo kan je de hele avond vrolijk door dobberen in de wondere wereld van the Pool. Verwacht hier weer een hoop gekkigheid, battles, contests en alles wat je altijd al op een podium wilde zien. Denk aan een combinatie van MTV The Grind maar dan in je eigen achtertuin!

Het is weer de hoogste tijd voor een voorproefje van de zomerse tuinfeesten, chillend in je achtertuin met je vrienden, een biertje en een muziekje. En dat gaat dan ook gebeuren op 12 april in het Haarlemse Patronaat. Dus kneed je groene vingers en stretch je badmuts zodat je helemaal paraat staat voor Backyard.

Zaterdag 12 april 2008 Patronaat te Haarlem

Presale: 14,- euro ex fee. Deur:16,- euro

Tijden: 22.00 – 03.45

www.divinity.nl

www.patronaat.nl

Interview met Backyard organisator Gijs Tettero

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws