Partyscene zoekt clubreporters m/v

Partyscene Redactie | 26 maart 2008
headlines

Met een festivalseizoen wat steeds vroeger begint dreigt de clubscene ondergesneeuwd te raken. Partyscene wil meer aandacht gaan geven aan al het moois wat er in de clubs gebeurt en jij kunt ons daarbij helpen! Bezoek je veel clubs, ben je enthousiast en kun je goed schrijven? Word dan clubreporter!


Stalker, Doornroosje, De Effenaar, Studio 80, Het Patronaat, Pand48, Panama, Huize Maas, Off_Corso, De Melkweg, Club Noa, Het Paard van Troje, Simplon, Thalia Lounge, De Winkel van Sinkel, Inferno, Paradiso; ons land kent een bonte verzameling clubs met de meest uiteenlopende muzikale programmeringen.


Van obscure Acidparties tot funky housefeesten, van Minimaltechnonight; tot vette Progressive party, vertel ons wat er plaatsvindt in jouw favoriete club, waar in Nederland die ook moge zijn!


Ben jij een fanatieke clubbezoeker en wil je daar graag over schrijven? Heb je een scherpe pen en een uitgesproken muzieksmaak? Help ons dan om de clubs en clubnights die ons land kent in de schijnwerpers te zetten en vertel ons wat er voor moois er allemaal gebeurt.


Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een email met je motivatie naar dane@partyscene.nl.


Daarnaast zijn wij ook nog steeds op zoek naar fotografen. Lees hier de vacture.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws