YourParty: This Is met Sander Kleinenberg

Partyscene Redactie | 21 maart 2008
headlines

In YourParty vertellen organisatoren waarom je juist naar hun feest moet komen. Deze Goede Vrijdag is de eer aan Sander Kleinenberg. Op Paaszondag organiseert hij met z'n label een nieuwe editie van This Is. Plaats van handeling is de Amsterdamse poptempel Paradiso.

This is

PS: Waarom moet men naar This Is komen vind je?

 

Sander: “Het is alweer een tijdje geleden dat ik een solo set neerzette in Nederland. Vorig jaar augustus, in een overvolle Panama was de laaste keer. Die avond was voor mij zeker één van mijn beste feesten van 2007. Deze keer is This Is in Paradiso en dat blijft natuurlijk een zeer speciale en prachtige locatie”.

“Daarnaast is This Is voor mij als artiest een geweldig platform. Het is een eigen clubavond en daardoor voel ik mijzelf ook vrijer om meer te experimenteren op audiovisueel gebied. Zo werk ik nu al een tijdje met de nieuwe AV-mixer van Pioneer. Ik zou heel graag aan Nederland willen laten zien wat er allemaal mogelijk is met dat geweldige apparaat."

PS: Wat kunnen de bezoekers verwachten?

Sander: “Van mij kun je een audiovisuele showcase verwachten met de nieuwste tracks en de coolste clips. De week na This Is Paradiso barst de gekte los op de Winter Music Conference (WMC) in Miami. Amsterdam is daarom een ideale mogelijkheid om nog even vol gas te geven als prelude op het WMC.”

“De bovenzaal wordt gehost door mijn label Little Mountain Recordings.

Daar staat Patch Park als headliner geprogrammeerd. Patch Park is een nieuwe naam in het tech-house genre en zal ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien dit jaar. Daarnaast zullen jongens als James Nidecker, Dan Sanders en Yourdee hun ding doen in deze sfeervolle zaal.”

“De kelder wordt gehost door 90 Watts Music. Daar zullen onder andere Victor Coral, Philip Young, Prinsjan & Dennis Ruyer, Ashtar Complex en nog veel meer artiesten van eigen bodem hun sounds ten gehore brengen.”

PS: Waarin onderscheidt dit feestje zich van de rest?

 

Sander: “This Is is één van de weinige avonden in Nederland waar je van tevoren al weet dat de sfeer goed zal zijn met muziek van een goede kwaliteit. We hebben al veel wereldberoemde dj’s achter de draaitafels gehad, maar ook onbekendere artiesten die op dit moment zowel nationaal als internationaal goed bezig zijn. Qua aankleding doen we altijd heel erg veel met visuals. We zullen er voor zorgen dat de bezoekers letterlijk ogen tekort komen.”

sander

PS: Je hebt er voor gekozen zelf zes uur solo te draaien.  Hoe lukt het jou het publiek zo lang achter elkaar te boeien?

Sander: “In zes uur een set opbouwen en daadwerkelijk van begin tot eind van een avond in controle zijn van de muziek is voor een dj heerlijk. Voor mij is het geen kwestie van lukken maar gewoon heerlijk doen!”

PS: Vorig jaar is This is een aantal malen zeer succesvol georganiseerd op verschillende locaties. Kun je wellicht een tipje van de sluier oplichten over wat er nog meer op het programma staat voor 2008?

 

Sander: “Eén week later, dus op zondag 30 maart, doen we nog een This Is Little Mountain Recordings tijdens het WMC in Miami. Daar zullen verschillende jongens van mijn label, waaronder Patch Park, 16 Bit Lolita’s, Matthew Dekay, Fine Taste, Bit Crushers, Sean McCaff, Dan Sanders en Yourdee acte de présence geven. Zelf zal ik uiteraard ook een set verzorgen. Helaas kan ik nog niks verklappen over This Is edities in Nederland. Dat blijft nog even een verrassing..”

PS: Welke track ga je zeker draaien? 

Sander: “C'est La Vie van Martin Solveig”.

 

This Is is aankomende Paaszondag in Paradiso. Voor meer informatie over dit event kun je hier kijken.

Wil jij ook eens met je event in de spotlight staan? Mail (info@partyscene.nl) waarom jij denkt dat jouw feest uniek is, en wellicht sta jij de volgende keer in YourParty.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws