Nieuwe clubvond: KitCatKlub

Partyscene Redactie | 19 maart 2008
headlines

Het concept is simpel: het meest actuele aanbod van de beste muziek uit verschillende hoeken samenbrengen en toegankelijk maken voor een breed publiek. Dit in een intieme en persoonlijke setting, Home. KitCatKlub komt met een stal van dj’s samengesteld uit jonge honden, toonaangevende nationale en internationale namen en het beste en meest vooruitstrevende van Amsterdamse bodem.
KitCatKlub
De organisatie achter KitCatKlub (een Chemistry/Home productie) voelt aan dat de tijd rijp is voor een wekelijks concept waar mensen onder één dak op meerdere lagen kunnen samenkomen, dansen en drinken. In de livingroom komen mensen de club binnen in een warme sfeer, in de bedroom kan er intiem een dansje gedaan worden en, zoals de naam al zegt, in de mainroom wordt er goed gefeest zoals dat hoort op de zaterdag. Ambitie: de zaterdagavond als clubavond weer terug op de kaart zetten.
Isis
KitCatKlub zal maandelijks een line-up bekendmaken die niet persé per avond wordt gespecificeerd om zo sfeer en concept de boventoon te laten voeren. Met andere woorden willen we dat het publiek niet perse op een bepaalde dj afkomt, maar meer op de sfeer en vorm in het algemeen. Iedereen die er voor gaat is welkom. Dansen, sjansen, groeten en ontmoeten. Clubben 3.0, KitCatKlub. Van muziekliefhebbers tot gezelligheidsdieren, van uitbundige dansers tot doorgewinterde netwerkers.

Line-up (tot nu toe bevestigd) voor maart/april: Isis, Lupe, Carlos Valdes, Sven & Tettero, Freddy Spool, Onno, Ille Bitch, De Man Zonder Schaduw, Terry Toner, Marcello, Victor Coral, Boris Werner, Melon, Jeroen Kok en Arjuna Schiks (live).

De line up van zaterdag 22 maart:

Mainroom:

Isis

Terry Toner

Ille Bitch & De man zonder schaduw

Bedroom:

Freddy Spool

Sven

Wil je kans maken op vrijkaarten om deze nieuwe avond te komen checken dit Paasweekend? Mail dan zsm naar info@partyscene.nl waarom jij erbij moet zijn!

Home

Wagenstraat 3

1017 CZ Amsterdam

Website www.kitcatklub.nl onder constructie.

http://kitcatklub.hyves.nl

www.chemistry.nl

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws