Exxellent Easter

Partyscene Redactie | 11 maart 2008
headlines

Tijdens de Paasdagen kun je van alles ondernemen. Naar de meubelboulevard, eieren zoeken, naar de autoshow of… Naar the Matrixx voor een Exxellent Easter.


Op die excellente Eerste Paasdag kun je lekker dansen op topartiesten. Om te beginnen is daar de man die terug is van nooit te zijn weggeweest: Laidback Luke. Met een eigen avond in Paradiso en optredens in het hele land staat de immer sympathieke Luke garant voor een feestje.


Dan is er Lucien Foort, een dj die je tegenwoordig overal ter wereld kan tegenkomen. De Rotterdammer staat bekend om zijn diepe, ronde en rollende bassen dus verwacht minstens hetzelfde in the Matrixx.


dj Roog


Tot slot laat de koning van de Hardsoul zien waar een kleine man groot in is. Rogier van Buren a.k.a. dj Roog draait zeer funky met zo nu en dan een hard randje. Hij zal de dansvloer laten bewegen tot het bittere eind. Slapen doe je maar thuis. Of op de meubelboulevard die vast ook wel op Tweede Paasdag geopend is.


Kaarten koop je alleen aan de deur voor 15 euro. Kijk voor meer informatie en de volledige line-up op de website van the Matrixx.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws