Soulwax in de Heineken Music Hall

Partyscene Redactie | 7 maart 2008
headlines

Tijdens Koninginnenacht vindt in de HMH Radio Soulwax presents Part of the Weekend Never Dies plaats. met Soulwax live, 2 Many DJ's, Vitalic live, Goose (dj set), De Jeugd van tegenwoordig, Joost van Bellen, Lele en aka The Junkies.
Soulwax
Onder de titel 'Part of the Weekend Never Dies' verschijnt binnenkort de documentaire die Saam Farahmand heeft gemaakt van de 'Soulwax Nite Versions' zomer tour uit 2006. Vooruitlopend op die première speelt Soulwax in de Heineken Music Hall als onderdeel 'Radio Soulwax presents Part of the Weekend Never Dies'. Soulwax, de band van de broers David en Stephen Dewaele, breekt in 1998 definitief door met het tweede album 'Much against everyone's advice', in 2004 opgevolgd door 'Any minute now'. Van dit laatste album verscheen een jaar later 'Nite Versions' waarop de band haar nummers remixte.

Naast Soulwax zijn de Dewaele broers ook al jaren actief als dj duo onder de naam 2 many dj's. Hun mash up album 'As heard on radio Soulwax pt 2' is dankzij 'La Rock 01' voor het grote publiek de eerste kennismaking met Vitalic. Met zijn debuutalbum 'OK Cowboy' vestigt de Fransman zijn naam definitief als house en electro muzikant. De mannen van de Vlaamse electrorock band Goose verzorgen tijdens deze avond een dj set.

Na het succesvolle debuutalbum 'Parels voor de Zwijnen', met daarop de hitsingle 'Watskeburt?!' verschijnt half april het tweede album van De Jeugd van tegenwoordig dat 'Echte, echte hiphop' gaat heten. Joost Van Bellen, voormalig resident-dj en artistiek leider in de RoXy, is een van de grondleggers van de house in Nederland. Sinds enige jaren is hij de initiator van de succesvolle Rauw avonden. Lele is een succesvol sideproject van Jeugd van Tegenwoordig lid P. Fabergé, verantwoordelijk voor de hit 'Skinny Jeans'. Hun debuutalbum verschijnt volgende maand. Ook aka The Junkies is een project van een Jeugd lid, Willie Wartaal. Op dit moment staan zij hoog in de top 40 met 'Konijntje'.

Entree: 32,50 (excl. servicekosten)

Aanvang: 22.00 uur.

Kaartverkoop via www.livenation.nl, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m) en de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws